Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fognak végre az előítéle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fognak végre az előítéletek megszűnni a ducibb lányokról? Tapasztalatból írom a kérdést. Én 169 cm,70 kg vagyok.

Figyelt kérdés

Múltkor erre megírták (látatlanba) hogy süllyedjek le a föld mélyére mert egy hájas disznó vagyok.

Könyörgöm már!!!! Attól még h. nem a vékony kategóriába tartozok én is ugyanolyan jogú ember vagyok. És most ezt a többi ducibb hölgy nevében is írom.

2012. júl. 10. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 155 cm és 62 kg szal ne érezd magad rosszul és szard le mit mondanak! Vagy ha ennyire zavar akkor változtass ...... én kb 2 hete kezdtem el fogyózni,edzeni most -3 kg-nál járok és 55 kg-ig nem is szeretnék megállni
2012. júl. 10. 15:52
 12/17 anonim ***** válasza:

ha valaki duci (vagy nevezzük molettnek vagy daginak) és nem azért ilyen mert ez valami betegség miatt van, abban az esetben ha ez zavarja őt akkor hajrá fogyjon le!

ugyanúgy egy anorexiás csontkollekció akihez hozzáérni sem mernék mert jesszus eltöröm egy csontját, annak meg hízni kéne...de sokszor ez nehezebb...

2012. júl. 10. 15:54
 13/17 anonim ***** válasza:

kb ilyen adatokkal rendelkezem...

ne rinyálj már,a pasik szeme nem mérleg. néhány idióta dagadtozik, de igazából senki nem látja, hogy hogy oszlik el rajtad. csak az ilyen kérdések miatt lesznek az emberekbe előítéletek,mert csak sír a szája mindenkinek. ha zavar változtass, én is ezt teszem, kompenzáld az öltözködéseddel. van párom 8 hónapja(és eléggé izmos :) és a pasik is megfordulnak utánam.(és főleg a jobban kinézőek)

ha igénytelen vagy, és még csak magadra sem adsz ,akkor meg ne várd,hogy a sült galamb a szádba repüljön és mindenki azt mondogassa neked,hogy jaaaaaaj tökéletes vagy így.

16L

2012. júl. 10. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez kb. átlagos testalkat. Szerintem nem kövér. Én 156cm és 61kg vagyok na ez a kövér..Mégis van barátom vékony magas ,izmos és rajta kivül is tetszek pár fiúnak. Volt olyan,hogy ahzafelé elkérte egy 20éves dögös srác a számom. Pedig csak 16 vagyok. Mondjuk azt hozzá kell tennem,hogy nagyok a melleim
2012. júl. 10. 16:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Majd ha lefogynak.

Ha pedig ehhez lusta vagy akkor ne várd már el hogy a tömeg ízlése alkalmazkodjon hozzád:)

2012. júl. 10. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést nem feltétlen panaszkodásnak kéne venni szerintem.

Lehet, hogy ő tényleg így érzi jól magát, csak épp rosszul esik neki, amikor azt mondják, hogy dagadt... meg hasonlók. Az ötvenkilós, a hetvenkilós, de még a százkilós is ugyanolyan jogú ember, mint akármelyik másik. Igaz, ez egészségügyileg nem a legjobb, de a 169 cm/70 kg ideális a BMI kalkulátor szerint is.

Az sem minden, hogy hogyan oszlik el rajta a zsír. Meg az sem , hogy ötkiló izom vagy ötkiló háj. Attól, hogy valaki nem olyan vékony, lehet izmosabb, kisportoltabb is.. Viszont már olyat is láttam, hogy vékony csajszi sétált előttünk az utcán rövid nadrágban, viszont a lábán semmi izom; mondom, a nem létező hájai lötyögtek ott.

És manapság sok olyan pasi van, akinek a te testalkatod vagy még az annál is teltebb jön be. Van egy ismerősöm, a barátnője egyáltalán nem vékony, mindenhol van rajta pár jóllátható pluszkiló. Sokan simán rávágnák a csajra, hogy hájas disznó... ezzel ellenben én meg úgy vettem észre, hogy a pasija imádja őt úgy ahogy van :)

És szerintem az elhízottság nem az önmagad iránt való hanyagság jele feltétlenül. Van egy fiú ismerősöm, rengeteget eszik. Mézet, porcukrot, édességet töm magába a rendes kaja mellé is még, mégis olyan mint egy pálcika. Viszont ezzel ellenben olyan is van, akin ha valamiből csak egy kicsit többet eszik, meglátszik. És ez az egészben a legrosszabb, hogy amíg az egyik telezabálhatja magát, nem hízik... a másik meg hát, minden meglátszik rajta :/

2012. júl. 10. 23:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Na akkor most volt időm végigolvasni a válaszokat... Először is én nem panaszkodásból írtam a kérdést ki, csak szeretném megérteni a dolgokat. Rám írhat akárki bármit, tulajdonképpen nem érdekel, mert nem tartom magam csúnyának, ja és én nem is akarom, hogy engem vékonynak lássanak, mert az nem igaz! Ilyen az alkatom és kész.

De itt olyan jó emberek vannak, súlyból meg tudják állapítani, hogy valaki ki jó csaj és ki nem...

2012. júl. 11. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!