Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire 'elítélendő' és egyben felfoghatatlan, elképzelhetetlen az, hogy egy srácnak a duci, kerekded lányok sokkal jobban tetszenek, mint a "divatos" karcsú, sokszor már anorexiásra hasonlító lányok?
Még elég fiatal vagyok, de sajna elég különc is. Az osztálytársaim állandóan azzal cikiztek, hogy nekem a dundibb lányok tetszenek, és nem tartok vonzónak egy vékony leányzót. Sokszor kaptam már a fejemhez, hogy "Na mivan te lúzer, a vékonyaknál balfa*z voltál, most futsz a dagikhoz?"
Elhiszem, hogy manapság mindenki trendi meg divatos stb. akar lenni, de miért tartanak kevesebbre a kortársaim, ha nekem nem tetszik a mai "szépségiedál". Persze, ha leszólok egy "vékonyimádót", akkor bunkó vagyok, hisz ők a többség...
Komolyan ennyire ciki volna a duci lányokhoz vonzódni, hogy ez már elítélésre adjon okot?
A válaszokat előre is köszönöm, a bunkó válaszolók pedig ha nem gond, inkább tartsák meg maguknak a véleményüket :)
Kedves 23.44!
Örülök, hogy megtaláltad a párod :)és persze köszi a válaszod!
23.45!
Ennyire naív a fiatal korom ellenére nem vagyok. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy ezek PhotoShoppolt képek, és persze minden a lehető legtökéletesebbre van beállítva rajtuk. Nem vagyok "elfogult", pontosan ismerem hogy a való életben mit takar a "duci lány" fogalma. A kérdésem pedig ennek értelmében tettem fel. Hogy most ilyen képet találtam... Hadd ne az én gondom legyen, kenjük a Google képkeresőjére ;)
És köszi a válaszod!
Én örülök, hogy neked nem az általam imádott vékony, kicsi cickós, kislányos, törékeny lányok jönnek be. :)
Bár több ilyen fiú lenne, akkor könnyebb dolgom lenne!
Amúgy ez nem divat, nekem világéletemben ilyen ízlésem volt, már kisdedós korom óta a vékony lányokért rajongtam.
Kedves 02.31!
A kérdésemben említett "divatvékonysság" nem pont az általad leírt dolgokról szól. Amit leírtál abban igazad van, pontosan tudom jómagam is, hogy vannak "alapból vékony lányok/fiúk". Velük semmi bajom nincsen, és nem lenézőleg vagy sértésként szerettem volna feltenni a kérdésem, és elnézést, ha bántónak hat. De még mindig azt mondom, hogy az általad írt dolgok 2. fele nem igazán ide tartozik. Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!