Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire 'elítélendő' és egyben felfoghatatlan, elképzelhetetlen az, hogy egy srácnak a duci, kerekded lányok sokkal jobban tetszenek, mint a "divatos" karcsú, sokszor már anorexiásra hasonlító lányok?
Még elég fiatal vagyok, de sajna elég különc is. Az osztálytársaim állandóan azzal cikiztek, hogy nekem a dundibb lányok tetszenek, és nem tartok vonzónak egy vékony leányzót. Sokszor kaptam már a fejemhez, hogy "Na mivan te lúzer, a vékonyaknál balfa*z voltál, most futsz a dagikhoz?"
Elhiszem, hogy manapság mindenki trendi meg divatos stb. akar lenni, de miért tartanak kevesebbre a kortársaim, ha nekem nem tetszik a mai "szépségiedál". Persze, ha leszólok egy "vékonyimádót", akkor bunkó vagyok, hisz ők a többség...
Komolyan ennyire ciki volna a duci lányokhoz vonzódni, hogy ez már elítélésre adjon okot?
A válaszokat előre is köszönöm, a bunkó válaszolók pedig ha nem gond, inkább tartsák meg maguknak a véleményüket :)
23.12!
Valóban, picit rosszul fogalmaztam kérdésem. Nem a divatot okolnám, vagy hibáztatnám, hanem inkább magamat állítom a mostani divatos ízléssel szemben. És a kérdésemmel nem arra szerettem volna kilyukadni, hogy a divat a hibás és stb.. Hanem az érdekelt, hogy akinek más az ízlése, abból miért kell gúnyt űzni stb. Ez valóban nem a divatra fogható. És valóban, ez egy igen komplex kérdés, nagyon sok oldalról meg lehet közelíteni. És teljesen igazad van. Csak ha már azt mondják, hogy "ízlések és pofonok", akkor a "diavtnak adott pofont" miért olyan nehéz tolerálni egyik másiknak? :)
23.17!
Igen, van egy ilyen oldala is, hogy teszek rá, hogy a többi ember mit gondol, ez az én életem, és nekem kell úgy alakítani, hogy a lehető legjobb legyen számomra, ergo nem rejtem béka segge alá, hogy igenis tetszik a duci alak.
De engem most pont a dolgok "publikális" oldala érdekelne, hogy másoknak ezt miért ilyen nehéz elhinni és elfogadni. :)
Szerintem jó, hogy nem hagyod magadat befolyásolni!
Hány éves vagy?
23.28!
Teljesen igazad van neked is. Ez a te álláspontod, és van, amit én is igaznak látok benne. Szerintem a kövérség és a duciság nem egy és ugyanaz. A kövér nők valóban be kell valljam gusztustalanok. Én személy szerint a feltett kérdésemben nem az igénytelen, aránytalanul elhízott lányokra gondoltam, akik reggeltől estig azon sírnak hogy milyen kövérek, de közben eszik a hamburgert ugyanúgy.. A kövérség valóban egészségtelen, de a ducisággal azért vitatkoznék.. És nem csak igénytelen ducibb lányok léteznek. Fő szempont nekem is az ápoltság, a szép arc, és persze az alaknak megfelelő öltözködés, a kedvesség, emberi beszéd, stílus stb. Jelen helyzetben az utóbbira gondoltam, az ízlésem alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!