Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt szerintetek félre lehet érteni? Fiúk mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ha tetszem egy fiúnak és arra kérem, hogy mondjon nekem olyat amit szeretek hallani, ez alapján hiheti azt a srác, hogy bátorítom és szeretném ha udvarolna?2012. júl. 7. 18:36
1/6 anonim válasza:
ha nem vagy az a kétszínű, aki több pasival is flörtöl, akkor lehetséges, tán biztos.
Bár ez inkább kérettetés kategória.
2/6 anonim válasza:
ilyen h.lye szokásról még nem hallottam...fura egy szerzet lehetsz te...
3/6 anonim válasza:
akár hiheti, de én szeretem az egyenes beszédet.. soha nem értettem ezt a nyelvezetet:) a legjobb, ha semmit sem mondanak nekem és én teszem a dolgom!
4/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. A fiúk az egyenes beszédet értik.
5/6 anonim válasza:
De minek kéred meg arra, hogy olyat mondjon, amit szeretsz hallani? Ha dagadt vagy és azt mondja, hogy de szép alakod van, akkor jobb lesz?:D pfff 24F
6/6 Hole Hunter válasza:
Ha egy srácnak tetszel, önmagától is mond olyanokat, amik neked nagyon jól esnek. Ha ezt kérni kell, az elég gáz. Nem vagy igazán az esete, csak bebeszéled magadnak. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!