Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg fogja érteni, hogy kívánom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja érteni, hogy kívánom én is, de nekem még korai?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 4hónapja ismerem, két hete összejöttem vele. Ő hajtott rám, eleinte nem akartam semmit. Idővel megismertem, és megszerettem. Belsőre illik hozzám teljesen, visszafogott, de intelligens, és humoros. Szeretem, hogy tudunk bármennyit beszélgetni, ez nekem fontos. Külsőre izmos, de nem szétgyúrt, viszont kb minden harmadik alkalommal rosszul öltözik fel. Amikor jól van felöltözve, akkor iszonyatosan kívánom, amikor kevésbé, akkor kisebb a vonzalom részemről. Ez az egyik problémám, de nem tudom, mit lehet ezzel kezdeni?!...

Tegnapelőtt éjszakai fürdőztünk. Simogattam, de mondta, hogy nem bír magával sokáig, szóval abbahagytam. Később rajta feküdtem, és csókolóztunk. Mondta, hogy alsó tájékon kicsit élénkebbek lettek neki a dolgok, éreztem is, hogy feláll neki. Tulajdonképpen nyilván az lenne a furcsa, ha nem izgatnám, de nem szeretnék lefeküdni még vele ennyi idő után, amúgy szűz vagyok. Ő nem az, volt tartós kapcsolata. amíg össze nem jöttünk, nem volt nyomulós, most sem tapiz le. Ő nem olyannak tűnik, aki meg akar dönteni csak, sokáig kellettem neki, pedig eleinte nem nyitottam felé. Meg fogja érteni, hogy nekem még nem kell szex? Max 3 hónapig húznám kb; persze lehet, hogy hamarabb egymásnak esnénk, de ennyi kivárható, nem? (Nyilván ezt így nem jelentem ki neki, csak józan ésszel így gondolom most.) Vonzódom hozzá én is, de még korai lenne.

Köszi az értelmes válaszokat, és bocsi, ha kicsit összeszedetlenül írtam! :)

18L 22F

2012. júl. 4. 17:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és amikor feküdtem rajta, mondta, hogy most kéne eltűnni az összes embernek körülöttünk. Ebből éreztem, hogy kellettem volna neki, de ha ketten lettünk volna, akkor sem adtam volna magam. Másik dolog, hogy tudja, hogy ilyen-olyan kapcsolataim voltak, de nem tudja, hogy szűz vagyok, mert nem kérdezett rá (még). Lehet azért is lenne gyors a szex terén, mert szerinte nagyon szép és vagány csaj vagyok, és egyértelműnek gondolja, hogy nem lennék szűz?!
2012. júl. 4. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Mond el neki,hogy szűz vagy.Ha akkor mondod el neki akkor az neked is és neki is kellemetlen lesz mert akkor legalább fel tud majd készülni rendesen.

Ha pedig nagyon szeret akkor megfogja érteni,hogy ez neked még korai és nem akarod.Ha tényleg nagyon szeret akkor képes rád várni.Ha nem érti meg és nem tudja elfogadni akkor nem is szeret igazán csak leakar veled feküdni.

2012. júl. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!