Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, segítséég!Azt szeretném kérdezni (elsősorban fiúktól, mert ők fiúszemmel látják a dolgot, de természetesen lányok válaszát is szívesen fogadom), hogy mit gondoltok arról, ha egy lány minden nap rátok ír Facebookon? Milyen rendszerességgel tekinthető 'normálisnak', hogy a csaj rátok ír? És arról mi a véleményetek, ha a lány (esetleg) chaten bőbeszédű, élőben viszont félénk? Köszönöm előre is: 14/L

2012. júl. 5. 19:08
 1/9 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Ezzel a bőbeszédűséggel én is így vagyok csak szerintem ez a módszer nagyon nyomulós(persze ha ez a cél,de akkor se kéne mert nem tudhatod milyen napja volt)
2012. júl. 5. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, köszönöm szépen. Ezúton hozzátenném: azért írok neki minden nap, mert folyton Ő jár a fejemben és egy évnek tűnik az is, ha fél napig nem beszélünk... :)
2012. júl. 5. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem marhára idegesítő lehet, tapasztalatból mondom. Volt egy srác, aki minden nap rámírt, rögtön miután beléptem. Engem marhára irritált. Nem azért, mert baj volt a sráccal, hanem egyszerűen csak idegesített, hogy ő mindig rögtön ott volt. Szerintem ne írj rá minden nap. Meg néha várd meg, hogy ő írjon rád. Ha ez nem történik meg, valószínűleg egy oldalú az érdeklődés.
2012. júl. 5. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha kedvelem nem zavar.Ez látszik szerintem, hogy bőbeszédű, vagy csak szavakban válaszol-e. Szóval van e kedve veled beszélni.
2012. júl. 5. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Várnék méég válaszokat, ha lehet!!!
2012. júl. 5. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve, hogy csatlakoztam egy sportegyesülethez. Mi előtt mi vehettük volna át a termet, egy lány röplabda csapat edzett mindig előttünk. Így hát volt, hogy alkalmanként, ha az edzőnk késett, volt időnk elbeszélgetni a lányokkal. Sokan voltak, egyikükkel sem törődtem "különösebben".

Aztán sokan bejelöltek a csapatból, szinte z egész csapat. Később egy lány a csapatból egyszer rám írt facebookon. Sokat beszélgettünk és aranyosnak tűnt. Aztán egyre többször, majd napi rendszerességgel rám írt. Élveztem a vele való beszélgetést. Egyik nap, dolga volt és nem írt rám. Akkor jöttem rá, hogy én azt várom, mikor ír rám megint..megszokásból (is). Ráírtam és másnap megemlítette, hogy mi történt velem, hogy Én írtam RÁ..jól esett neki..majd attól kezdve hol én-hol ő írt a másikra..Persze ezek mellett sokat találkoztunk is...Aztán elhívtam sok helyre, ahova baráti körrel mentünk őt is meg pár barátnőjét..megszerette egymást " két csapat" és most ő a barátnőm már több min egy éve és nagyon szeretjük egymást:)

Ha sokat ráírsz, érdekesnek talál téged, meg te is őt..később hiányolni fogja a társaságodat ő is:)

De vigyázz azért vele, mert fordítva is elsülhet a dolog és esetleg kerülés lesz a vége:D

Sok sikert!:)

16/F

2012. júl. 5. 19:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! :)
2012. júl. 5. 19:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Mégmégméég, kérek szépen válaszokat!!! :)
2012. júl. 6. 10:52
 9/9 anonim válasza:

Nekem is van egy ilyen lány ismerősöm :D jó, nem ír rám minden nap de attól még nagyon hasonló. Az is lehet hogy te vagy az =,= XD bár azt kétlem, na mind egy.

szerintem semmi gond nincs azzal ha minden nap rá írsz :D független attól hogy csak barát, vagy annál több. :D

2012. júl. 15. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!