Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egy kapcsolat szex nélkül?
Kíváncsi lennék válaszotokra és az érvekre..kort és nemet lécci írjatok
L/16
Ha visszaolvasnád,akkor rájonnél,hogy senki sem állította,hogy kizárólag az alkoholizmus okozza az agyvérzést,hanem sok tényezo kozrejátszik benne,az az alkoholizmussal egyutt.
De hiába magyarázom neked,úgyis te leszel a nagyokos,és mindenki más hulye.
7-es komment:
Én pl ismerek olyan házaspárt,ahol a férfi az évek óta tartó alkoholizmusa miatt agyvérzést kapott.
MIATT!
Hol van itt a sok egyéb tényező?
Valahogy így kellett volna megfogalmazni ezt a mondatot:
...... ahol a férfi évek óta alkoholista volt, majd később agyvérzést kapott.
A"később" szó helyett te beírhatod a konkrét időt, pl. egy éve agyvérzést kapott.
Én is tévedtem a számozással kapcsolatban, de amint észrevettem a hibát, azonnal visszavontam. Tévedni emberi dolog. Helyesebb lett volna azt írnom: "ne állíts valótlanságot". Bocs!
A vérnyomásra legnagyobb hatással a testsúly van, de még csak az időjárási frontok is.
Sajnos közeli rokonaim haltak meg az alkoholizmus miatt és a környezetemben is sokan. A májcirrózis, a gyomorvérzés valamint a teljes testi és szellemi leépülés vitte el őket. Meg az öngyilkosság.
Agyvérzést mifelénk a testes, vértől és zsírtól kidagadt fejű emberek kapnak leggyakrabban, persze van kivétel is.
Ha az alkoholizmus agyvérzést okozna, minden alkoholista agyvérzést kapna.
Nem! A 6%-ot én is a hülyeségemre kaptam, mert leálltam vitatkozni veled.
Ez az oldal arról szól, hogy aki tud segítsen a másiknak.
Te kinek és milyen hasznos válaszokat adtál a beszólásaiddal és a gyalázkodásaiddal. Talán a kérdezőnek, vagy annak akit még érdekel az eredeti kérdés?
A beszólásaiddal azokat szórakoztatod, akik egész nap ülnek a gépük előtt és élvezkednek a sok hülyeséget olvasván.
Én se le se fel nem pontozok senkit. Hogy egy válasz nekem mennyire hasznos az csak rám tartozik.
Aztán azt is odaírtam,hogy nem csak kizárólag az alkoholizmusa miatt,de az is kozrejátszott benne.
És azt is fogd fel,hogy az orvosa is megmondta.
Légy szíves a 7-es számú kommentben!!!!!!!!!!!!!!! mutasd meg, vagyis hányadik sorban találom ezeket amire most hivatkozol.Mert az az egy mondat a vita tárgya.
Miután figyelmeztettelek a hibádra és ahelyett, hogy kiigazítottad volna, rám támadtál a 9-es kommentel, utólag állítván hogy nem azt mondtad.
Pedig a 7-esben semmi más nincs, mint hogy az alkoholizmus Miatt kapott agyvérzést.
Ha azt írtad volna a 9-esben, hog: "Bocs, persze nemcsak a pia miatt, hanem ez is közrejátszott stb.
Te hibáztál és engem nevezel gyökérnek, mert figyelmeztettelek.
Itt ez a menő: minél bunkóbb valaki, annál magasabb a pontszáma. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!