Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egy kapcsolat szex nélkül?
Kíváncsi lennék válaszotokra és az érvekre..kort és nemet lécci írjatok
L/16
Hol van az cikk,amit mellékelni akarsz,hogy bizonyítsd,az igazadat?
Linkeld már be,mert nagyon kíváncsi vagyok.
Egyébként nincs magyar állampolgárságom,Szlovákiában élo magyar vagyok.
A FÉRFI nem azért kapott agyvérzést, mert alkoholizált. Alkoholizált és ettől függetlenül még agyvérzést is kapott. A szakirodalom: Günter Theis - Borban az egészség,
Szendi Gábor- Paleolit táplálkozás,
www.karpataljalap.net vagy www.karpatalja.com.ua/index2.html - Az alkoholizmus hatása az egészségre.
Csak amit az utóbbi időben olvastam erről. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen szakirodalom meghaladja a szellemi képességeidet, ezért leírom ide neked a stroke okait:
1.elhízás
2.magas vérnyomás
3.mozgásszegény életmód,
4.dohányzás,
5.genetikai hajlam,
6.stressz,
7.transz zsírok fogyasztása
8. répacukor nagymértékű fogyasztása (cukorbetegség)stb.
Az alkohol a legjobb zsíroldószerek egyike és ezért leoldja az erek faláról a zsíros lerakódásokat, mint a Calgon a mosógépből a vízkövet, vagyis tisztítja az ereket. Az alkohol sehol a testben nem okoz szív- és érrendszeri problémákat, így az agyban sem.
Az alkohol az idegsejteket károsítja, mint például a tiédet, mivel többszöri figyelmeztetés ellenére is ugyanazt a hülyeséget állítod. Ez már a beszűkült tudatállapot jele!
Az alkohol dózisának a növelése csak fokozza az adott hatást és nem válik ellentétes hatásúvá egy bizonyos mértéken felül. A cikk amiből idéztél szintén egy hozzá nem értő embertől származik. Most pedig bizonyítsd te komoly szakirodalommal a saját állításod!
Te vagy a legkorlátoltabb ember akivel valaha is találkoztam.
21-esnek
,az igazad - elé nem kell vessző
Szlovákiában ÉLŐ magyar lennél ha tudnál helyesen írni.
Te nem tudsz helyesen se írni, se olvasni, se fogalmazni. Téged el kell tiltani az internet használatától jogerősen, életfogytiglan.
"A rendszeres és túlzott alkoholfogyasztás drámai mértékben növeli meg a magas vérnyomás, a stroke, a szívritmuszavar és egyéb szív- és érrendszeri betegségek előfordulási arányát, ezért ügyeljünk rá, hogy lehetőleg férfiak esetében ne lépjük túl a napi két, nők estében a napi egy pohár alkohol elfogyasztását."
Nos ezt az állítást te is igazoltad:
"Nagyanyám agyvérzést kapott, fél oldala lebénult és életében sohasem volt részeg, sőt a vérnyomása miatt nem is mert inni."
Tény, hogy az alkohol pusztítja az idegsejteket, de emellett növeli a vérnyomást (magas vérnyomást idéz elő). Magas vérnyomás (kezelés nélkül) stroke-ot okozhat.
Marhára nem vág a kérdéshez ez az egész vita, de rettentő szánalmas az írásod. H.lyeséget akarsz bizonygatni, közben te is tudod, hogy nincs igazad.
24/26-os te tényleg kezelésre szorulsz.
Annyira retardált vagy,hogy erre már nem lehet mit mondani.
Nem tudom,hol kezelték eddig a pszichiátriai problémáidat,de nem kellett volna onnan kiengedni téged.
Igazán kivehetné már valaki a fejedet a s.ggedbol.
Szeritem te csak eljátszod,hogy idióta vagy,mert ennyire nem lehet valaki korlátolt felfogású.
24/27-est akartam írni,nem 26-os
,,Az alkohol növeli a vérnyomást, és előnytelenül befolyásolja a vérlemezkék rugalmasságát, ami végeredményben vérrögök kialakulását segíti elő.
Az alkohol emeli a vérnyomást. Hosszútávon pedig elősegíti mindazon betegségek - többek között szívinfarktus, agyvérzés - kialakulását, amelyeknek a magas vérnyomás rizikófaktora.
Az alkoholfogyasztás és a stroke között meghatározható összefüggés alapján a mérsékelt alkohol fogyasztása nemtől függetlenül némileg csökkenti a stroke rizikóját. A krónikus alkoholizmus hatása viszont ezzel ellentétes: nagymértékben növeli a stroke rizikóját.´´
Az orvos is megmondta,hogy a férfi rendszeres,túlzott alkoholfogyasztásának nagy szerepe volt abban,hogy agyvérzést kapott.
Akkor biztos az orvos tévedett,és neked van igazad,ugye?
Eszméletlenek vagytok... Képesek vagytok ilyen hülyeségen vitatkozni. Okos enged, erről még nem hallottatok?
A hülyét hagyni kell, hadd higgye, hogy igaza van. Úgysem lehet meggyőzni...
Advocatus Diaboli válasza:
Szerinted ez a válasz hasznos.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!