Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges egy kapcsolat szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges egy kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék válaszotokra és az érvekre..kort és nemet lécci írjatok

L/16

2012. júl. 7. 14:01
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

9/10-es,koszonom.

8/10-es,nem azt írtam,hogy csak alkoholizmus miatt lehet valakinek agyvérzése.Sok tényezo kiválthatja.A férfinál meg volt a genetikai hajlam hozzá,plusz mellé a helytelen életmód.

Kezd el tájékozódni,és gondolkodni,mielott kijelentesz valamit.Mert így konnyen hulyét csinálhatsz magadból.

Az bizony nagyon gáz,ha a huyeséghez onbizalom is társul.

2012. júl. 7. 15:53
 12/60 anonim ***** válasza:
0%

a férfi az évek óta tartó alkoholizmusa miatt agyvérzést kopott. Hát nem ez van oda írva, vagy csak olvasni nem tudtok?

Mégegyszer: az alkoholizmusnak nincs köze az agyvérzéshez!!!! Mégcsak nem is fokozza a kialakulásának valószínűségét. Mellékeljek hozzá irodalomjegyzéket?

A tudatlanság kiabál ki a fejetekből.

2012. júl. 7. 16:28
 13/60 anonim ***** válasza:
38%

11-esnek

még a HÜLYE szót sem tudod leírni. Látszik hogy nem végeztél orvosi egyetemet. Téged még takarítani sem vennének fel oda, nehogy a fertőző butaság vírusával szennyezd.

2012. júl. 7. 16:32
 14/60 anonim ***** válasza:

Baj van a szovegértéseddel?Alsó tagozatba jársz?

Nem azt írtam,hogy csak az okozza.

Az orvos is megmondta,hogy kozrejátszhatott benne a túlzott alkoholizmus.

De mellékelj,kérlek olyan cikket,amiben kizárják az alkoholoizmust,mint hajlamosító tényezot,mert erre nagyon kíváncsi vagyok.

Nem mérsékelt alkoholfogyasztásról beszélunk,hanem alkoholizmusról.

Itt van részlet,ami engem igazol:

Az alkoholfogyasztás és az agyvérzés között meghatározható összefüggés alapján a mérsékelt (maximum: bor 240 ml/nap, sör 720 ml/nap, ) alkohol fogyasztása nemtől függetlenül némileg csökkenti az agyvérzés rizikóját. A krónikus alkoholizmus hatása viszont ezzel ellentétes: nagymértékben növeli az agyvérzés rizikóját.

2012. júl. 7. 16:43
 15/60 anonim ***** válasza:

bocsánat,a harmadik sor végére túlzott alkoholfogyasztást akartam írni.

Mert ha már alkoholizmus,akkor már eleve túlzott.

2012. júl. 7. 16:45
 16/60 anonim ***** válasza:

De amúgy te kisegíto iskolába jártál,hogy ennyire IQ light vagy?Annyi eszed van,mint két szem sult krumplinak.

Hogy kerulsz ide?Valaki nyitva hagyta a ketrecedet?

Te aztán komoly érv vagy az abortusz mellett.

Tanulj a szuleid hibájából,használj óvszert.Még véletlenul se szaporodj.Van már éppen elég agyhalott IQ nindza a bolygón.

Egyébként hány éves vagy?

2012. júl. 7. 16:49
 17/60 A kérdező kommentje:
KHM...emberek ne veszekedjetek nem azért irtam ki.. nyugivan
2012. júl. 7. 16:53
 18/60 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd el újra a 7-es számú válaszodat. Semmi más nincs benne, mint hogy az alkoholizmusa MIATT kapott agyvérzést. Hol van a szövegben utalás még egyéb kockázati tényezőkről?

Nem tudsz fogalmazni, nem értesz az orvosi dolgokhoz és még te dühöngsz itt, mert figyelmeztetlek ne állíts valótlanságokat.

Az a bizonyos orvos fél percben letudott egy semmitmondó válasszal. Csak nem gondolod hogy előadást fog tartani az agyvérzés okairól egy beteg hozzátartozójának a kórház folyosóján? Ha ennyit sem bírsz felfogni akkor egy orvosi szakcikk neked eszkimó nyelven van.

2012. júl. 8. 00:20
 19/60 anonim ***** válasza:

16-osnak

nem ismered a Ü betűt? SZÜLEID! KERŰLSZ!

nindza? ezt is a Magyar Nyelv Értelmező szótárából vetted?

Add vissza a magyar állampolgárságodat ha csak ugatni tudsz.

2012. júl. 8. 00:27
 20/60 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer elmagyarázom,hátha belemegy abba a lyukas fejedbe:

A szovegbe azt írtam igen,hogy A FÉRFI az alkoholizmusa miatt kapott agyvérzést.De azt írtam,hogy A FÉRFI azért kapott,nem állítottam,hogy a nagymamád vagy bárki más is azért kapott volna.

De te tényleg ennyire retardált vagy,vagy csak eljátszod,hogy fáraszz?

De én vagyok a barom,hogy leállok egy ilyen kezelésre szoruló emberrel vitázni.

2012. júl. 8. 01:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!