Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják rám a fiúk, hogy sexmániás vagyok?!
Pár hete új társaságba kerültem,és a fiúk azt mondják,hogy sexmániásnak tűnök! Pedig egyikkel sem csináltam semmi különöset,csak egyel volt csók,más semmi!
Nem vagyok szégyenlős,nagyon sokat beszélek,magabiztos vagyok,és felszabadult a társaságukban.
Ezekből az következik le számukra,hogy sexmániás vagyok??
És most számukra csak sexre kellenék?
Amúgy meg egyáltalán nem vagyok az! l8 l
nemismerlek,de 2 kategoriáb tudlak enyi alapján sorolni:
több ilyen csaj kellene
na bmeg még ribanc
Szexeltél már valaha? A fiúk tudják, hogy mi az a szex?
Tipikus korodbeli hülyeségnek számít, szerintem igazából nincsenek is tisztában vele, hogy mit is takar ez a szó.
Lehet hogy úgy viselkedsz amiből ezt szűrik le (úgy öltözködsz stb..)
19/L
Voltam már fiúval.
Nem vagyok szégyenlős,ha ilyen téma jön fel,amikor velük vagyok.
Kihivó öltözködés? hát hétvégente kisruha,és nagyok a melleim,ez is mindig téma..
szerintem te nem vagy szexmániás, csak kacérkodsz a pasikkal. Ők meg már tovább látnak, mint kellene.
Amúgy a szexmánia egy igen komoly betegség, sok családot s egyéb kapcsolatot tett már tönkre. Erről azért világosítsd fel őket.
Nekem is mondták, hát ahogy gondolják. Én még szűz vagyok és még normális kapcsolatom sem volt, de biztos szexmániás vagyok.
Magyar vagy. Az szex nem sex... Még a helyesírás ellenőrző is aláhúzza basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!