Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nemrég egész este csókolóztunk és egy kis petting is volt. Őszintén szólva elég sokat ittam, azért is mentem bele a dologba. Úgy tűnik, hogy nem voltam eléggé kiábrándító állapotban, mivel ezek után elhívott randizni. :D De én igazából most nem akarok kapcsolatot senkivel, de azért néha smárolhatnánk, esetleg több is lehetne. Nem akarom megsérteni, de nem tudom, hogy ezt hogyan közöljem vele, szerintem ő komolyabb dolgot szeretne. Amúgy csak akkor ismertem meg, szóval nem sokat tudok róla. Szerintetek nagyon gáz egy lánynak ilyet felajánlani? Én: 22L, Ő: 23F
2012. máj. 7. 01:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de elég kiábrándító dolgokat írsz. Egy gyakorlatilag ismeretlen férfitól akarsz "szexkapcsolatot". Azt még megértem, hogy nem akarsz kapcsolatot, de akkor is nagyon lelombozó, hogy egy felnőtt nő ilyeneket ír, hogy egy férfitól, akiről nem sokat tud, ilyeneket akar.
2012. máj. 7. 01:30
 2/5 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, ha egy csajnak csak szexre kellenék. nekem most erre van szükségem de hgy a srác csak dugni akar vagy komolyabb kapcsolatot, szeritem kérdezd meg tőle hogy valójában mit akar tőled ;)
2012. máj. 7. 01:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy egy baráti társaságban vagyunk, így találkoztunk. Kifaggathattam volna róla a többieket, de a saját szavain keresztül szeretném megismerni (mert, mint barát nagyon szimpatikus), ezért tudok - még - csak keveset róla. Annyit azért hallottam, hogy nagyon rendes srác, ezért sem szeretném megbántani, bár akkor este elég bevállalósnak tűnt.
2012. máj. 7. 01:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Êdes kisszivem, a srác csak kihasználta, hogy részeg és könnyen kapható vagy. Most meg úgy van vele, hogy ha már megmorzsinkáltad a péniszét, akkor rommá is kúr, de ne aggódj, tutira nem tervez veled semmi komolyat, hiszen ribiként viselkedtél.
2012. máj. 7. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj nem kell közölni a tényeket.Találkoztok,szexeltek,elmentek néha ide-oda.Szerintem ez tök természetes dolog.Majd ha ő felhozza a témát,esetleg azt, hogy vannak érzései,akkor elmondod, hogy neharagudjon te nem vagy szerelmes.
2012. máj. 7. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!