Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élet valóban ennyire kegyetlen? Bővebben lent!
Az életben eddig több nagy pofont kaptam:
1. Két lány is az elmúlt két évben oly csúnyán,szemét módon lekoptatott(a köszönés se ment már osztálytársak létére se....),ezeken a traumákon másfél év után teszem magam úgy ahogy túl
2. Múltkori osztálykiránduláson közösen voltunk fiúk lányok este beszélgetni,egy olyan régebbi építésű szállón,ahol az két szobára oszlik,másik szobában valaki felteszi a kérdést,hogy én(mint f@sz)mi a sz.rt keresek ott.......no comment
3. Folyamatosan kihasználják a tudásom,ugyanis mivel a tanulásra képtelenek nekem kell segíteni a dolgozatokban(magyarán mondva az évvégi 5-ösüket is nekem írhatnák lassan...),de ezzel az a baj,hogy mind e közben semmibe vesznek,egyébként nem is foglalkoznak velem (+ha én lennék az utolsó pasi,még akkor se"...),csak rájátszanak arra,hogy nem tudok nemet mondani semmilyen segítségkérésre,mert így tartom korrektnek...csak közben fáj,hogy csak kihasználnak
Nos "csak" ennyi, és már nagyon elegem van az életből.....
10.megértelek,és elhiszem hogy vannak nagyobb problémák,de mindenkinek legjobban a sajátja fáj...
mindenkinek köszönöm a válaszokat,majd igyekszem
Mintha magamat látnám,(semmibe vevés és kihasználás.)
Általános iskolában volt ez velem,lekoptatás nem volt mert nem csajoztam akkor még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!