Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az élet valóban ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet valóban ennyire kegyetlen? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Az életben eddig több nagy pofont kaptam:

1. Két lány is az elmúlt két évben oly csúnyán,szemét módon lekoptatott(a köszönés se ment már osztálytársak létére se....),ezeken a traumákon másfél év után teszem magam úgy ahogy túl

2. Múltkori osztálykiránduláson közösen voltunk fiúk lányok este beszélgetni,egy olyan régebbi építésű szállón,ahol az két szobára oszlik,másik szobában valaki felteszi a kérdést,hogy én(mint f@sz)mi a sz.rt keresek ott.......no comment

3. Folyamatosan kihasználják a tudásom,ugyanis mivel a tanulásra képtelenek nekem kell segíteni a dolgozatokban(magyarán mondva az évvégi 5-ösüket is nekem írhatnák lassan...),de ezzel az a baj,hogy mind e közben semmibe vesznek,egyébként nem is foglalkoznak velem (+ha én lennék az utolsó pasi,még akkor se"...),csak rájátszanak arra,hogy nem tudok nemet mondani semmilyen segítségkérésre,mert így tartom korrektnek...csak közben fáj,hogy csak kihasználnak

Nos "csak" ennyi, és már nagyon elegem van az életből.....

2012. júl. 6. 14:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad kihasznélni akkor sem ha zeáltal bunko leszel probálj bekapcsolodni egy normális értelmesebb társaságba ne pedig ilyenekhez. Ne keseregj hanem igenis álj a sarkadra és állj ki magadért ha valmi nem tetszik mond meg nekik és ne csak hallgasd a hülyeségeiket. Ha magadat nem véded meg mit vársz ki védjen meg? Ki kell állnod magadért mindig az életben is . Ugy hogy fel a fejjel több önbizalom és ne foglalkozz velük
2012. júl. 6. 14:09
 2/22 anonim ***** válasza:

Nos Mr. Nerd!

Először is kezd azzal hogy növesztesz egy pár férfias heregolyót az azt tartó zacsival (tudtad hogy japánul a here az arany és a golyó szavakból tevődik össze?).

Azután tedd azt, hogy vedd te őket szarba se.

Ha kérnek valamit, kérj érte valamit, viszont ezt az árat idővel növeld és csak annak adj kedvezményt aki jobban kezd el bánni veled.

2012. júl. 6. 14:09
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Amugy az élet ennél sokkal kegyetlenebb is tud lenni főleg akkor ha még be is beszéled magadnak
2012. júl. 6. 14:10
 4/22 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
1. legyél bátrabb és mondd azt hogy nem segítesz nekik ! (tudtommal minden bántalmazást lehet jelenteni az aktuális szaktanárnál vagy ofőnél)2.Rájöttem hogy jelen álláspontom szerint nem kell barátnő tegnap elgondolkodtam és rájöttem ezek csak fellángolások amik jobb esetben 1 éven belül vége legjobb esetben max 2 év
2012. júl. 6. 14:11
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem atipikus a történet.

1. Mindig vannak az osztályban olyanok, akiket nem kedvelnek a többiek. Ez része a falka viselkedésének, nem lehet rajta változtatni.

2. Azon, hogy téged nem kedvelnek, tudsz változtatni. Pld. szerezz valahol egy csajt, és látványosan boruljatok össze az osztálytársaid előtt. Holnap már több barátod lesz.

3. Hülye vagy, ha továbbra is segítesz nekik.... Láthatod, hogy bármit teszel is, jobb fiu nem leszel... Akkor meg minek?

2012. júl. 6. 14:13
 6/22 anonim ***** válasza:

Túlságosan jófiú vagy.

Én is ilyen voltam. Volt, hogy egy osztálytársnőmnél bepróbálkoztam. Nem jött össze. Később keményen gúnyolódtak rajtam.

Van egy haverom, akivel volt 4-5 lány, akiknél mindketten próbálkoztunk. Ő mindegyiknél sokkal többre jutott.

pl. egyikkel jártam, de a csaj hamar otthagyott egy másik srácért, haveromba a csaj sokáig szrelmes volt. Volt, hogy barátnőjével veszekedtek, hogy melyikőjükkel smároljon.

Volt amelyikkel sétáltam egyszer, semmi nem lett köztünk. Később haverom vette el a szüzességét.

2012. júl. 6. 14:17
 7/22 anonim ***** válasza:

Állj a talpadra és legyél férfi!

(Ez lemaradt)

2012. júl. 6. 14:17
 8/22 anonim ***** válasza:
Az emberek nagy többségét a saját érdeke vezérli, én ezért is utálom az embereket. Legyél te is önző, mint a többiek: csak pénzért, cigiért vagy kajáért segítsél. Ingyen senkinek semmit!
2012. júl. 6. 14:23
 9/22 anonim ***** válasza:

Ha tényleg jó tanuló vagy akkor menj elit suliba.

A szar sulikban csak még jobban lehúznak.

2012. júl. 6. 14:25
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Eleged van az eletbol? Nagy pofonokat kaptal? Ezek nem pofonok, hanem simogatasok. Ennel vannak sokkal rosszabb dolgok is. En 19 vagyok, de mar egy jo par nagy pofont kaptam az elettol. Pofont, nem olyant, hogy valaki azt kerdezte tole, hogy mi a szart keresek itt vagy hasonlo. Ennel azert vannak komolyabb dolgok is. En szerencsere mindig valahogy talpra tudtam allni, es ugy fogtam fel sok mindent, hogy ma legalabb tanultam valamit, amit lekozelebb megprobalok elkerulni. Szoval ne legy ennyire elkeseredve ezek miatt, tul kell lepni rajtuk, mert ha most megakadsz akkor megis mit fogsz csinalni, ha tortenik valami a szuleiddel, vagy kirabolnak es ott maradsz semmi nelkul(csak egy par dolog ami megtortent rovidke eletem soran eddig). Ajanlom neked, hogy sportolj. Az nagyon sokat segit. En peldaul karatezok, letudom vezetni a feszultseged, illetve megtanitott a fegyelemre. Plusz, az eletbe akarmikor jol johet, ha meg tudod vedeni magad vagy esetleg a baratnodet. A tanulasresznel meg csak okosan. Azt mondtad, hogy eleg jo tanulo vagy, akkor miert nem tudsz okosan is cselekedni? En is liceumba (nalatok asszem ez a gimi) kiemelkedo voltam matekbol meg programozasbol. Csak annak segitettem akinek akartam, illetve annak is akinek nem akartam, de ha jol megfizetett...Most matek egyetemre jarok, ha minden jol megy sulisoknak fogok kulon mateket tartani + irtam mar egy par jatekot, amit eladok lusta 12.-nek.Tehat, ajanlom, hogy te is hasznald ki azt amibe jo vagy es ne teged hasznaljanak ki.
2012. júl. 6. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!