Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élet valóban ennyire kegyetlen? Bővebben lent!
Az életben eddig több nagy pofont kaptam:
1. Két lány is az elmúlt két évben oly csúnyán,szemét módon lekoptatott(a köszönés se ment már osztálytársak létére se....),ezeken a traumákon másfél év után teszem magam úgy ahogy túl
2. Múltkori osztálykiránduláson közösen voltunk fiúk lányok este beszélgetni,egy olyan régebbi építésű szállón,ahol az két szobára oszlik,másik szobában valaki felteszi a kérdést,hogy én(mint f@sz)mi a sz.rt keresek ott.......no comment
3. Folyamatosan kihasználják a tudásom,ugyanis mivel a tanulásra képtelenek nekem kell segíteni a dolgozatokban(magyarán mondva az évvégi 5-ösüket is nekem írhatnák lassan...),de ezzel az a baj,hogy mind e közben semmibe vesznek,egyébként nem is foglalkoznak velem (+ha én lennék az utolsó pasi,még akkor se"...),csak rájátszanak arra,hogy nem tudok nemet mondani semmilyen segítségkérésre,mert így tartom korrektnek...csak közben fáj,hogy csak kihasználnak
Nos "csak" ennyi, és már nagyon elegem van az életből.....
Nos Mr. Nerd!
Először is kezd azzal hogy növesztesz egy pár férfias heregolyót az azt tartó zacsival (tudtad hogy japánul a here az arany és a golyó szavakból tevődik össze?).
Azután tedd azt, hogy vedd te őket szarba se.
Ha kérnek valamit, kérj érte valamit, viszont ezt az árat idővel növeld és csak annak adj kedvezményt aki jobban kezd el bánni veled.
Nem atipikus a történet.
1. Mindig vannak az osztályban olyanok, akiket nem kedvelnek a többiek. Ez része a falka viselkedésének, nem lehet rajta változtatni.
2. Azon, hogy téged nem kedvelnek, tudsz változtatni. Pld. szerezz valahol egy csajt, és látványosan boruljatok össze az osztálytársaid előtt. Holnap már több barátod lesz.
3. Hülye vagy, ha továbbra is segítesz nekik.... Láthatod, hogy bármit teszel is, jobb fiu nem leszel... Akkor meg minek?
Túlságosan jófiú vagy.
Én is ilyen voltam. Volt, hogy egy osztálytársnőmnél bepróbálkoztam. Nem jött össze. Később keményen gúnyolódtak rajtam.
Van egy haverom, akivel volt 4-5 lány, akiknél mindketten próbálkoztunk. Ő mindegyiknél sokkal többre jutott.
pl. egyikkel jártam, de a csaj hamar otthagyott egy másik srácért, haveromba a csaj sokáig szrelmes volt. Volt, hogy barátnőjével veszekedtek, hogy melyikőjükkel smároljon.
Volt amelyikkel sétáltam egyszer, semmi nem lett köztünk. Később haverom vette el a szüzességét.
Állj a talpadra és legyél férfi!
(Ez lemaradt)
Ha tényleg jó tanuló vagy akkor menj elit suliba.
A szar sulikban csak még jobban lehúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!