Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vén pasik 60.70 80 évesek mit akarnak a 20 30 40 eves nőktől? Nem nevetseges mikor egy trottyos nagypapa probalkozik a 30 evvel fiatalabbal? Nekem baratnőm nagybátyja tett ajanlatott kb 65 eves meg atfogja a derekam ugy beszel hozzam
Különben 30 évesen még nagyjából fiatal a férfi.
60 évesen már nem nagyon rendelkezik azokkal a testi jegyekkel, mely (kevés kivételtől eltekintve) vonzóvá tehetnék egy fiatal nő számára.
"bezzeg a 25-28 éves nők nem nyomulnak ennyire"
Ez amúgy lehet attól, hogy az én huszonéves barátnőim egyre inkább a "20-as" fiúkra buknak?
Elkalandoznak a korosztályok egymástól! :D
Én is inkább a 18 évesekre bukom mint egy 30 evesre.bár az aerobik edző krisz most nagyon bejön nekem és ő is kb 30 de as tilusa miatt jön be meg fiatalos. Meg ahogy beleizzad a trikójaba és átsejlik a mellizma meg mikor őra közben trikót cserél na az szexy a jó testével de mit akarnak a bácsikák?
Max majd ha az asoria fitnessbe Kigyurtak magukat akkor legyen batorsaguk fiatal csajokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!