Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora fizetéstől számítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora fizetéstől számítok 'jó pasinak'?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 22:17
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:

Sokan írják, itt "nem a fizetéstől számítasz jó pasinak"

Nagyon érdekes, én amikor egy társkereső oldalon kitettem egy normális bemutatkozó szöveget, akkor akárhány nőnek írtam, nagyon kevés válaszolt.

De amikor ezt tettem ki bemutatkozásnak:

"Hello csajok! Érdekel valakit egy 25-ös pasi aki átkozottul jó külsejű, de menekülnek előle a magas intelligenciája miatt. Egyéb ismérvek: jól szituált, magas jövedelemmel, lakással, kocsival és egyéb egzisztenciákkal rendelkező exkluzív gáláns úr, aki fantasztikus az ágyban, várja tartós kapcsolatra 30-as vagy 40-es hölgyek jelentkezését. Csitrik kíméljenek! A nő 30-nál kezdődik(egy órára) "

Ekkor már mindegyik nő ismerkedni akart. Sőt, volt olyan, hogy nők kezdeményeztek. Az a nő amelyik azt mondja, hogy őt bizony nem érdekli a pénz, nem nézi az anyagiakat, az csak üres duma. Minden nő a pénzre hajt.

2012. nov. 16. 15:24
 52/53 anonim ***** válasza:

En csak azt nem ertem, hogy itt mindenki azt mondja hogy kell a fenenek gazdag pasi! Aztan majd megcsal es azt hiszi hogy megvehet az ajandekokkal? Ugyanmar! Ki mondta hogy megcsal? Tehat a szegeny pasi nem csal meg csak a penzes srac? Persze en meg elhiszem hogy jobb a hatso erdobe menni mint kulfoldre! Hat hogyne!

Egy mozi tenyleg 5 rugo Pesten. Egy etterem pedig nincs 10 alatt. En nem 1500 HUF pizzeriara gondoltam, az nem etterem. Az gyorsbjfe. Na de nem is ez a lenyeg! A penz mindig jo ha van, de ne akarja mar itt egyetlenegy csaj se megmagyarazni hogy "hat en bizony visszaadnek egy Gucci taskat" es hasonlo borzalmak... Nem is ertem. Ilyenkor mindenki magat nyugtatja hogy jo szegenynek lenni, vagy csak tudjak hogy nehez a kiut ebbol a helyzetbol?

Meg senki nem irta hogy jobb BKV-zni mint kocsival menni! Na? Csajok? Lehet szidni :)

Szoval az ha valaki jol keres az nem azt jelenti hogy goreny es megvesz minden lanyt! Az azt jelenti hogy jobban tud nyujtozkodni, mert a takaroja hosszabb! Es a csajoknak igeni fontos hogy a szemfestek ne drogeria mark legyen hanem Chanel vagy mittomen...

Ez persze korfuggo. A penzt is lehet intelligensen kezelni :)

2012. dec. 19. 21:00
 53/53 anonim ***** válasza:
Legyél figyelmes, szerethető, nem pénz kell, hanem érzés :) 21lány
2013. júl. 15. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!