Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora fizetéstől számítok 'jó pasinak'?
Én nem jönnék össze pénzes pasival. 21 l vagyok és a korosztály aki nálam szóba jöhet az a 21-26. 23 felé már jó ha van munkája, de egy minimálbéres is épp elég. Nem a fizetés miatt fontos h legyen munkája hanem azért hogy ne éljen a nagyvilágba hanem legyen célja, tervei. Én is dolgoznék. Azt akarom hogy a párommal majd együtt érjünk el sikereket és egyre nagyobb fizetést és együtt alakítsuk ki az életünk vegyünk házat autót a közösen spórolt pénzünkből. És nem egy villára meg bmw-re gondolok. Legyen először egy kis albérletünk kocsi meg nem is fontos, ha van az jó ha nincs hát nincs....
Számomra sokkal fontosabb az hogy milyen az ember maga! Szeressen! Tervezzünk együtt, támogassuk egymást, figyelmesek legyünk egymással szemben, és legyen meg a kölcsönös tisztelet. Ha havonta 1x meghív egy üccsire v sütire nekem már az is éppen elég. Ha kajálni mennénk vhová akkor a részemet úgyis én fizetném.
A pénzes pasi nem egyenlő a jó pasival!
De ha neked a tipikus kur.va csajok kellenek akkor egy havi 1 misi talán elég. Hogy tudd őt nyaralni vinni egzotikus helyekre, tudd fizetni a szépítészeti műtétjeit, a méregdrága ruháit, tudjál arany ezüst gyémánt ékszert venni ha kicsit össze kaptok és békíteni kell stb....
tegnap 20:17
Mit dolgozol? :)
Van felvétel? :)
> én olyan (kamu nélkül)árfolyam és tulora függöen.netto 1.2-1.5 millio között keresek.akkor én jo pasi vagyok?
Kérdés, hogy ebből mennyi adó jön le, tehát hogy hol kapod ezt a jövedelmet. De amúgy szeritnem igen; ez magasabb, mint az átlagfizetés az Egyesült Államokban. Már ha nem kamu.
Amúgy az utolsónak: legyél vállalati jogász nyugaton: az jól keres.
egy mozi meg nem tom miért lenne 5000. nálunk 750 kb a jegy
meg ha viszel magaddal mondjuk egy cappyt, akkor az plusz 250, meg egy csipsz 250.. szóval ez 1250.-
egy vacsi... mondjuk üljünk be egy pizzériába kb 1500 1 db pizza az üccsi mondjuk 300. ha ő fizeti, amire persze nincs szükség, akkor ha felszorzod az 1800-at 2vel még az sem 10.000.-
1. Rühellem az anyagias embereket. Akinek soha sem volt sok pénze, az mindig jobban tudja értékelni azt, amije van.
2. Szánalmas, ha egy férfi azt hiszi, ajándékokkal tud megvenni. Sem ékszerektől, sem lakástól, sem méregdrága kocsitól nem leszek szerelmes senkibe.
Inkább legyen kevésbé tehetős. Gazdagok mellett nem is érzem jól magam. Ugyanis nem a pénz boldogít.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!