Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora fizetéstől számítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora fizetéstől számítok 'jó pasinak'?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 22:17
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen gondolkodásmóddal aztán tényleg csak a pénzéhes ribiket vonzod majd magadhoz. Inkább add önmagadat, azt a normális nők jobban értékelik."

Ugyan már, ő se normális, minek neki normális nő, Pont egy pénzéhes ribi kell neki, úgyhogy írjuk meg neki a pontos árfolyamot, hogy mikortól kerül be a piacra, ahol már válogathat a ribik közül.

2012. júl. 5. 22:50
 22/53 anonim ***** válasza:
A rezsi a kocsi a hitelek a kaja a ruházkodás és az aprólék után is maradjon havi 30-40-ed a szórakozásra és akkor oké leszel ilyen szempontból, bár ugye tudod hogy az anyagi oldal még szinte egy semmilyen kritérium!
2012. júl. 5. 23:05
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve a 150-200 közötti fizuval még fent tudtam tartani a beszélgetést, egészen a "Van kocsid?"-ig.

Ma már inkább azt kérdezik, mennyi hitel van a lakáson.

Ha tényleg ezzel akarsz csajozni szinte bármit bekamuzhatsz, az a "kapcsolat" úgysem az őszinteségen fog alapulni.

De vannak olyan részei is az országnak, ahol már azzal van esélyed, ha a nettód 5 számjegyű.

2012. júl. 5. 23:11
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Elírtam: 6 számjegyű.
2012. júl. 5. 23:11
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
nem jó pasi hanem pénzes pasi leszel max.
2012. júl. 6. 00:47
 26/53 anonim ***** válasza:
42%

Egyébként megdöbbentő hogy a csajok tenyleg mennyire a lóvéra mennek. Ez is milyen pös kérdés már? En 28/F. Nettó 430HUF. Kocsi ok (Mondeo) Hitel 27 HUF meg 13 evig. Akkor jó kan vagyok? Egyedül elek, Pesten, mert olyan pénzleső csajokba botlottam hogy alap volt a kedveskedő ajandék a Vuitton boltból (100 rugó/ műbőr pénztárca) na mindegy. Szóval vigyázzunk ezzel a megmondom mennyit keresek du

ával. Most 1misi 2 ből viszem Miamiba öcsit meg az anyámat :) 2 hetre. Szóval hiába keresek jól nincs csajom. De nem sajnaltatom magam.

2012. júl. 6. 03:58
 27/53 anonim ***** válasza:

Rezsi, kocsi, hitelek, ruházkodás, meg az apró.

Számolj utána, a Te ajánlatod se olcsóbb a 2-300 ezernél.

Komolyan törtem a fejem ezen a kérdésen, de ha elszomorító is, ennyi pénz sem ér már sokat. Ami még fontos lenne, ne szapuljuk egymást, gondolom közülünk senki nem milliárdos, tehát csak csak egy hajóban evezünk. Bocsánat, sodródunk, mert más a jelentése! No akkor a minimálbérből, segélyből élők hogyan? Miből mehet el akár csak egy randira? Népesség növekedést várnak? Nem csak a gyerekszám csökken, hanem a pároké is!

2012. júl. 6. 05:48
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a kérdés elég fura... Nekem nem a pénz számít. Így nem tudom, mert eddig soha nem azt figyeltem.
2012. júl. 6. 09:36
 29/53 A kérdező kommentje:
Hajaj, ennyire leértékelődött volna a forint?
2012. júl. 6. 09:50
 30/53 anonim ***** válasza:

Kövér pali pénz nélkül-kövér disznó.

Közér pali tele pénzel-aranyos mackó

2012. júl. 8. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!