Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora fizetéstől számítok 'jó pasinak'?
tegnap 11:07
Meg 15 évet tanul is előtte! :D Én meg lassan 30 lesek. :)
tegnap 19:40
Egy mozi két főre kb 4-5 ezer. És ez csak egy délután! Amikor a befizetnivaló után marad egy 20-30 hogy élj is akkor még ez is sok!
tegnap 20:23
Ez addig állja a helyét amíg ez elmélet!!! Amint kezdik kipakolni eléd a húszezreseket egyből elkezdesz mérlegelni és a végén tégad is meg tudnak venni! A sjaát szememmel láttam nemegy ilyent! Hiába, mindannyian a pénz k.urvái vagyunk! :D
tegnap 20:38
Akkor azt mond meg mennyi a havi nettó szakmunkabéred? :)
Én kb 145-öt keresek havonta nettó és a 95%-át viszi a bank sajna! :(
"Ez addig állja a helyét amíg ez elmélet!!! Amint kezdik kipakolni eléd a húszezreseket egyből elkezdesz mérlegelni és a végén tégad is meg tudnak venni!"
Csak hiszed^^.
tegnap 18:25
Nem! Ez tényleg így van! Ne becsüld le a pénz hatását! Volt egy csaj aki erősködött hogy neki akármennyit fizethetnének ő soha. Aztán elkezdték neki kipakolni a tízezreseket. Hatvannál már belement volna! Csak aztán az ismerős azt mondta h ugye h neked is van árad, majd zsebrevágta a pénzt.
elém pakolnák ki a pénzt.... azt hiszem nagy dilemma lenne hogy a palit dobjam ki előbb az ablakon és utána hajítsam a pénzt, vagy előbb a pénzét dobjam és utána rúgjam ki a palit... EGY NORMÁLIS NŐT NEM LEHET MEGVENNI! Aki egy kitartani való nőt keres magának az meg így járt, ne általánosítson.
Továbbá előbb részleteztem hogy mennyibe van egy mozi, és az NEM 4-5ezer forint!
tegnap 19:16
Pont ezt magyarázom! :D Amíg nincs előtted a pénz addig az a csaj is kidobálta volna a gyereket az ablakon, csak nem tehette mert ő volt a vendég a csaj meg a pultos! :D
Okkkké te kis kötekedő! Ha hétköznap délelőtt mész kedvezményes jegyre és nem veszel semmi mást akkor megúszod 1300-ból a mozit két fő részére!!! :P
07-17 21:20
Letőttöm otthon azt megnézem a házi mozi gépen! :D
Amúgy meg a moziban én már csak elvből sem vennék semmit sem még akkor sem ha milliomos lennék! :)
"Nem a fizetéstől számítasz jó pasinak...hanem attól AKI VAGY!"
Pontosan. Sok láma azt hiszi, hogy a nő egy áru, amit akkor kaphat meg, ha drága dolgokat vesz neki.
Lehet valaki akármilyen gazdag, ha egy puha p.cs. Nem lesz nő, aki sokáig mellette lenne, maximum csak azért, hogy megvegye neki azokat a dolgokat, amikre szüksége van, közben meg jól megcsalja a háta mögött a fazont.
Bill Gates -nek rengeteg pénze volt már fiatal korában, de annyira szerencsétlen volt a nőkkel, hogy elképesztő. Meg lehet nézni, hogy a világ leggazdagabb emberének hogy néz ki a felesége. Ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!