Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy roncs lettem. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy roncs lettem. Mit tegyek? 17/l

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe nagyon beleszerettem (20). Tudja hogy tetszik nekem, majdnem minden nap beszélünk.

Iszonyú jó kapcsolatunk volt. Jött a kavarodás. Belezúgott egy lányba, és tőlem kér szerelmi tanácsokat. :'(

Én meg zokogva írtam neki hogy harcoljon a lányért. Ennek egy hete már, de úgy érzem mintha valamit kiszakított volna belőlem...

2012. júl. 5. 00:20
1 2 3
 21/29 messyna válasza:
hát ha más mondanivalója nincs, minthogy meg akar fektetni... akkor gondolkozz el, nem túl tág a skála..:D
2012. júl. 5. 00:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el aludni...az lesz a legjobb most...
2012. júl. 5. 00:37
 23/29 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

"nem bírom kí nélküle kell mint a víz"

igen ez nálam is így volt. Idegroncs lettem, hála isten már javulok, de még mindig remeg a kezem. Kiabálok itthon, belekötök aki kicsit is baztat/hülyül. Ezt csak így érzed mert sokat fantáziáltál. De ezt hagyd fel.

Én pl. más nőre nem is néztem, de tényleg, a mai napig olyan a többi nő számomra, mint ha pasi lenne "nemérdekelnek" sehogysem. Pedig akarok párkapcsolatot, de éppen ezért nehéz, mert nem vagyok kész rá, és ilyenkor is azt hiszem hogy én vagyok a rossz, mert nem jön össze egy nő se, pedig csak azért van igy, mert egyátalán nem akarok más nőt, de mégis kéne valaki aki velem van.

Hülye szituácíó. Ha nem felejted el, teljesen kikészülsz és idegbeteg egyedülhagyott csajszi legyel, egyedül, barátnők nélkül.

Tudom, én is így voltam anno, probálkoztam amít lehet :}

2012. júl. 5. 00:41
 24/29 anonim ***** válasza:
Ez a csávó addig fogja újra meg újra feltörölni veled a padlót (időnként némi dugással fűszerezve), amíg csak hagyod.
2012. júl. 5. 01:11
 25/29 anonim ***** válasza:
na igen.. jelen vannak a nagypofáju alakok..felejtsd el?, bakker gondolkodtok fülig szerelmes a csaj hogy felejtse el.. az alakot kéne eldángálni. Szerintem ha egy jóó barát aki mindig veled van.. lehet lány vagy fiú,akiben megbízol és jól eggyeztek.. mond hogy szükséged van valakire akibe kapaszkodhatsz aki megvígasztal.. tuti van ilyen a környékeden!
2012. júl. 5. 01:26
 26/29 Bebo88 válasza:
hasonló cipőben jártam mint te! a vége az lett hogy a távolság és az idő múlása enyhítette és koptatta a kapcsolatomat vele. Én is sírtam...de az élet megy tovább. 5 éve hogy láttam, de még mindig havonta egyszer beszélünk egymással...
2012. júl. 5. 10:32
 27/29 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le vele!
2012. júl. 5. 14:28
 28/29 anonim ***** válasza:
lehet téged akar :) csoda lenne...légy türelmes
2012. júl. 5. 16:59
 29/29 A kérdező kommentje:

megmutatta facebookon a választottját. Csodálkoztam is. Igazából őt úgy ismertem, hogy ha egy lánynak nagy a melle, és formás feneke van, akkor tuti befutó.

De ez a lány nagyon visszafogott, egész csinos az arca, de nem mondtható hogy szép. Nyilván a belső tulajdonságai kellenek neki. Amit valószínüleg nem kap meg tőlem. Mondjuk az átlag beszélgetési időnk 6-7 óra naponta

2012. júl. 5. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!