Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Van egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy fiú akivel (újra) jóba lettem, és beis vallottam neki (megint) h tetszik.

Figyelt kérdés
Ezt úgy értsétek,hogy korábban is jóba voltunk,tudta h bejön nekem de volt egy csaja akivel utáltuk egymást és én azthittem,hogy ezért ő is(a fiú) utál engem. De mostmeg kibékültünk, jóban vagyunk, és megint elmondtam neki. De ugy mondtam,hogy már viszont nemakarok tőle semmit.(pedig de.)És lesz egy nyári tábor, ahol a volt csaja is ott lesz (akit mostanában folyton lájkol facebookon.) És félek, hogy megint összejönnek és nekemmeg semmi esélyem..:( pedig éjjel nappal dumálunk és ugy vettem észre,hogy kicsit bejövök neki. mit tegyek? fontos! kérlek segítsetek!
2012. júl. 1. 23:27
 1/4 maitra79 válasza:
Magamból tudok kiindulni, de nekem eddig az vált be minden kapcsolatomban (szerencsére nem a mennyiségre utazom, hanem inkább a tartósságra), ha őszinte voltam. Ha azt mondod, hogy nem akarsz tőle semmit, akkor ezt el is hiszi. Nem olvas a fejedben. Szerintem légy őszinte. Te is őszinteséget vársz nem? Szerintem az élet minden területén érdemes azt tenni, amit fordított esetben mi is elvárnánk a másiktól. Vállald önmagad. Nekem mindig beválik. :)
2012. júl. 3. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:
hát köszi:)) de ezek után hogy mondhatnám neki el?
2012. júl. 6. 19:26
 3/4 maitra79 válasza:
Én valahogy úgy kezdeném, hogy: Nézd, a múltkor nem voltam őszinte Hozzád, mert beszari voltam, de az az igazság, hogy... :)
2012. júl. 7. 11:55
 4/4 A kérdező kommentje:
hááát xd de azért köszi a tanácsokat!:))
2012. júl. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!