Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik nekem egy fiú. De én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy fiú. De én összehoztam egy lánnyal még nem járnak. De nagyon úgy néz ki hogy fognak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én csak nagyon jó heverja lettem. Akitől tanácsot kér nekem meg szakad meg a szívem .:((((( Nagyon szarul érzem magam emiatt. Csak nem egy városba járunk :( .

2012. jún. 30. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Barát-zóna amúgy meg nem kellet volna összehozni másik lánnyal ha neked tetszik
2012. jún. 30. 12:05
 2/3 Ivan Iljics ***** válasza:

Velem kb. ugyanez van csak én fiú vagyok. Vicces, hogy én vagyok a csajnak az egyetlen olyan fiú barátja aki nem akarja megdugni.

Most azt fogom javasolni amit én is tenni fogok, illetve tegnap tettem (mivel tegnap kiderült hogy tényleg összejött azzal akit ajánlgattam).

Megszakítom a kapcsolatot. Ez persze fájdalmas... De ha nem szakítod el magad akkor csak tovább emésztődsz és nem leszel képes mást megszeretni. Én már egy éve próbálok "barát" maradni és közben mást keresni de senkit nem tudtam megszeretni és nem számított kivel voltam mindig rajta járt az eszem...

Lehet, hogy úgy látod nem érdemes és nem is akarsz kiszeretni belőle, de ezt csak a félelem mondatja veled hogy nem találsz mást és a remény hogy talán lehet még valami a barátságból.

Összegezve: szakíts! Nem lesz könnyű, de biztos megoldás.

2012. jún. 30. 12:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Először ne próbáljak csak barát lenni vele?
2012. jún. 30. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!