Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy roncs lettem. Mit tegyek? 17/l
Van egy fiú akibe nagyon beleszerettem (20). Tudja hogy tetszik nekem, majdnem minden nap beszélünk.
Iszonyú jó kapcsolatunk volt. Jött a kavarodás. Belezúgott egy lányba, és tőlem kér szerelmi tanácsokat. :'(
Én meg zokogva írtam neki hogy harcoljon a lányért. Ennek egy hete már, de úgy érzem mintha valamit kiszakított volna belőlem...
Aranyos vagy hogy ilyet írogatsz, de most komolyan.
Már csak azért írom ezt, mert a tapasztalataim eddig azt mutatták, hogy ezt fordítva szokták eljátszani. Velem is fordítva játszották el.
Két tűz között a nő szokott itt lenni. Mondanám hogy beszélhetünk erről, akár levélben, akár msn-en, de véleményem szerint a legjobb az lenne, ha most hagynád ezt az egész barátságot, kerülnéd a látványát + elvonnád erről a gondolataidat.
Én 5 évig szenvedtem ilyenért, mert pechemre jött utánam a csajszi.
18/f
Mai napig nem vagyok túl rajta, és még mindig osztálytárs, ennél nagyobb kín nincs, bár már csak 1 év és érettség, és utána húzok innen el messze :}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!