Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell a fiúknak? Mi csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a fiúknak? Mi csináljak, hogy legyen barátom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy értem,szeretnék már egy barátot de nem tudom,hogy fogjak hozzá,mit csináljak,mi jön be nekik? Az utóbbi időben elég sokat változtam fogytam,több lett az önbizalmam és úgy érzem készen állok egy kapcsolatra.Még nem volt barátom Kérlek segítsetek :) normális válaszokat szeretnék kérni

L/15 :)

2012. júl. 4. 17:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó jó,értem mire gondolsz :)
2012. júl. 4. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Jajajj, ne érts félre, nem is azt mondtam, hogy egoista lennél! :) Csak kerüld el, hogy valaha is az legyél. Bocsánat, először rosszul fejeztem ki magam :)
2012. júl. 4. 19:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a tanácsokat :)
2012. júl. 4. 19:27
 14/16 anonim válasza:
Ne barátot akarj előbb inkább szerez barátokat és tanulj meg flörtölni és esetleg csókolózni. Próbálj összebarátkozni idősebb fiúkkal ők majd segítenek neked a pasizásban (persze ha jó fejek)
2012. júl. 5. 20:28
 15/16 A kérdező kommentje:
oks :) köszi
2012. júl. 5. 20:35
 16/16 anonim válasza:
Szia,szerintem annyit kéne csinálnod,hogy dekoltázst felveszel,vagy ha nincs nagy melled,push-up.Cicanadrág.Hajad mosd,hord kiengedve.szemöldököd ne legyen rossz.Ha én egy ilyen lányt látok,szivesen összejönnék vele.Idö után nem kellene igy öltöznöd,a tulajdonságaid miatt szeretni fognak.
2019. ápr. 19. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!