Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell a fiúknak? Mi csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a fiúknak? Mi csináljak, hogy legyen barátom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy értem,szeretnék már egy barátot de nem tudom,hogy fogjak hozzá,mit csináljak,mi jön be nekik? Az utóbbi időben elég sokat változtam fogytam,több lett az önbizalmam és úgy érzem készen állok egy kapcsolatra.Még nem volt barátom Kérlek segítsetek :) normális válaszokat szeretnék kérni

L/15 :)

2012. júl. 4. 17:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsi lettem rád..írsz privit?(segíteni szeretnék,nem ismerkedni:) 16/F
2012. júl. 4. 17:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
egy év múlva keress meg, de amúgy flörtölj
2012. júl. 4. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy lenéző, öntelt és egoista. Ha ezeket kikerülöd, már nyert ügyed van! :)
2012. júl. 4. 17:27
 4/16 A kérdező kommentje:

1.komment : irtam :)

2. oké majd megkereslek amúgy nem nagyon tudok flörtöni:d

3nem hiszem,hogy egoista lennék :)

2012. júl. 4. 17:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Öltözködj csinosan,legyél közvetlen, és mozdulj ki otthonról minél többet. Ja, és légy természetes, add önmagad. Ha ez megvan, akkor szerintem kis időn belül alig tudod majd levakarni magadról a srácokat. Ezenkívül egy jó tanács: ha egy srác már kezdeményezett nálad, akkor ne várd el, hogy mindig ő keressen téged, te is menj oda hozzá beszélgetni, vagy írj rá Facebook-on, msn-en stb. :) 19/F
2012. júl. 4. 17:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem múlik a súlyon, van egy osztálytársam aki nem vékony mégis nagyon jól néz ki, mert úgy öltözködik, csak strandon látni a felesleget, de egyébként sem bántja senki, mert mindenkivel kedves.

Aztán van a másik véglet, akit senki sem szeret, mert visszahúzódó nem beszél senkivel, nem figyel a sminkjére (már ha egyáltalán van rajta), nem figyel az öltözködésére, pedig megtehetné, és mivel nem beszél senkivel belül sem tudjuk szeretni.

Remélem értetted, hogy mit akarok. Egyébként mindjárt lesz itt jelentkező a kegyeidért, ne aggódj. Hát, sok sikert.

17/F

2012. júl. 4. 17:32
 7/16 anonim válasza:
100%
Ha igazi barátot akarsz, és nem csak olyat,akivel azért jársz, hogy legyen valakid, akkor nem kéne ezt így erőltetni. Vagy van kölcsönös szerelem vagy nincs. Recept pedig végképp nincs rá. Majd eljön az ideje, éld az életedet és légy önmagad. :) Ennél többet nem tudsz tenni. Meg azért 15 évesen még bőven nem késel le a szerelemről.
2012. júl. 4. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Rövid leszek: add magad, szeressenek azért, aki te vagy
2012. júl. 4. 17:38
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Próbálok csinosan öltözködni, és sminkelem magam,de nem akarok kurvulni nem állna jól.

És igen,elég sokan rám írtak ..:D

2012. júl. 4. 17:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne "akarj barátot" csak azért hogy legyen, előbb utóbb úgyis találkozol egy sráccal akibe valószínüleg beleszeretsz, ha szerencséd van ő is beléd. De ne kezdd görcsösen keresni merthogy te készvagy egy kapcsolatra és most kell barát, mert abból sose lesz jó, érted? :D

Szóval én nem azt mondom hogy ne ismerkedj, de ne rögtön úgy állj hozzá hogy na akkor keressünk pasit.:D

2012. júl. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!