Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a fiúknak? Mi csináljak, hogy legyen barátom? (Bővebben lent)
Úgy értem,szeretnék már egy barátot de nem tudom,hogy fogjak hozzá,mit csináljak,mi jön be nekik? Az utóbbi időben elég sokat változtam fogytam,több lett az önbizalmam és úgy érzem készen állok egy kapcsolatra.Még nem volt barátom Kérlek segítsetek :) normális válaszokat szeretnék kérni
L/15 :)
1.komment : irtam :)
2. oké majd megkereslek amúgy nem nagyon tudok flörtöni:d
3nem hiszem,hogy egoista lennék :)
Szerintem egyáltalán nem múlik a súlyon, van egy osztálytársam aki nem vékony mégis nagyon jól néz ki, mert úgy öltözködik, csak strandon látni a felesleget, de egyébként sem bántja senki, mert mindenkivel kedves.
Aztán van a másik véglet, akit senki sem szeret, mert visszahúzódó nem beszél senkivel, nem figyel a sminkjére (már ha egyáltalán van rajta), nem figyel az öltözködésére, pedig megtehetné, és mivel nem beszél senkivel belül sem tudjuk szeretni.
Remélem értetted, hogy mit akarok. Egyébként mindjárt lesz itt jelentkező a kegyeidért, ne aggódj. Hát, sok sikert.
17/F
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Próbálok csinosan öltözködni, és sminkelem magam,de nem akarok kurvulni nem állna jól.
És igen,elég sokan rám írtak ..:D
Szerintem ne "akarj barátot" csak azért hogy legyen, előbb utóbb úgyis találkozol egy sráccal akibe valószínüleg beleszeretsz, ha szerencséd van ő is beléd. De ne kezdd görcsösen keresni merthogy te készvagy egy kapcsolatra és most kell barát, mert abból sose lesz jó, érted? :D
Szóval én nem azt mondom hogy ne ismerkedj, de ne rögtön úgy állj hozzá hogy na akkor keressünk pasit.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!