Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti elviselnétek, ha a párotok előjátéknak csiklandozást szeretne?
Figyelt kérdés
Én 23 éves srác vagyok és nagyon szeretném a barátnőmet csiklandozni, de ő nem akarja engedni, egy kicsit sem, azt mondja fél hogy megrúg stb. de szerintem más van mögötte!!
Lehet, hogy furcsának, vagy idegennek találja nem tudom??
2012. júl. 4. 14:03
1/7 anonim válasza:
Az oké, hogy a nevetés, az élet sója, de előjátéknak kicsit karcsú, nem? :D
2/7 anonim válasza:
Én is utálom, ha csikiznek.
Előjátéknak meg röhejes.
3/7 A kérdező kommentje:
Ugyan már miért??
Van aki épp erre indul be!!
:D
Amúgy meg miért utáljátok, féltek egy csikitől?? :D
2012. júl. 4. 14:37
4/7 anonim válasza:
Nagyon csikis vagyok, ezért kimondottan utálom, ha valaki csiklandoz. Sokszor már fizikai fájdalmat érzek közben, így én tuti nem indulok be rá. Talán ha azt mondja, hogy nem szeretné, akkor egyszerűen hidd el neki az indokait, és ne akarj belemagyarázni mást a dologba.
5/7 okoska31 válasza:
csikifétis.
erről sem hallottam még.
egészen más ingerek indulnak be a csiklandásra, szerintem akit csikiznek inkább lehangolódik tőle, mint rá a szexre.
6/7 anonim válasza:
Csikizd azt, aki ettöl indul be. Aki meg nem szereti, azt ne csikizd, mert lehet, hogy nagyon UTÁLJA! Mit nem lehet ezen érteni?
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem furcsa :DD ha lassan, érzékien csikized, vagy csak épp hogy hozzá érsz a csikis pontjaihoz, az nagyon is beindító tud lenni:d legalábbis nekem sikerült ezzel akcióra hívni lányokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!