Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Szerintetek? Ti mit csinálnátok annak a srácnak a helyében?
Nekem két dolog jönne le ha valaki ilyet csinálna értem egyik : az egyik ez a csaj örült a másik ez a csaj őrülten szerelmes belém és akár meg is halna ha nem lehetek az övé őszintén szólva én róhat boldog lenék tőle hogy valaki ennyire szeret szerintem leb*sznám hogy ilyet soha többet ne csináljon aztán megcsókolnám
De szerintem is maradj a hagyományos csábításnál kevesen gondolkodnak így ahogy én hogy pl ha meg halna a szerelmem mennék utána. Flörtölj vele csinálj neki kaját keressed de ne szállj rá mindig néz ki jól ha találkoztok a ruházatod legyen szexi de nem túl ribis kicsit kéresd magad pl ha egy bulin mindketten ott vagytok és már van a srácban elég pia és hát mondjuk rád mászna akkor se hagyd magad csak simogasd meg majd puszild meg és mondj neki valami olyasmit hogy bocsi szép fiú de engem nem kaphatsz meg csak így én nem vagyok olyan lány
Na így magamból meg a legtöbb fiú ismerősömből kiindulva az ilyen lányokba szeretünk bele leginkább és őket becsüljük meg a legjobban pár hónap és már csak rajta kattog az agyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!