Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk? Szerintetek? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Szerintetek? Ti mit csinálnátok annak a srácnak a helyében?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha begyógyszerezném magam egy fiú miatt, és kórházba kerülnék, ő bejönne hozzám meglátogatni, vagy felőle megdögölhetnék. Nem tudom máshogy bebizonyítani neki, h tényleg őszintén szeretem...:SS Tiszta szívből..
2012. júl. 3. 22:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
korotok?
2012. júl. 3. 22:45
 12/36 anonim ***** válasza:
23 vagyok. Ha a kérdezőé érdekel az meg maximum 13. Ha több akkor baj van.
2012. júl. 3. 22:57
 13/36 A kérdező kommentje:
19 vagyok..
2012. júl. 3. 22:59
 14/36 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg baj van.
2012. júl. 3. 23:02
 15/36 anonim ***** válasza:
Ha ő nem szeret téged, akkor meg is halhatsz, akkor se fog szeretni :(
2012. júl. 3. 23:04
 16/36 A kérdező kommentje:
csak egyszerűen nem bírok ennyit szenvedni.Ő egy olyan ember aki az életemet jelenti.Belehalok, ha nem lehetek vele. Én ezt nem bírom már.:SS
2012. júl. 3. 23:04
 17/36 A kérdező kommentje:
de legalább egész életében bánni fogja h egy esélyt sem adott, mert az p lelkén fog száradni.
2012. júl. 3. 23:06
 18/36 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni. Egy idő után jobb lesz, menj el pasizni, bulizni, foglald le magad. A gyógyszereket meg hanyagold, ha már muszáj akkor igyál
2012. júl. 3. 23:06
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem fogja bánni, hidd el. Ha eddig is csak szenvedést okozott, akkor önző ,és érzéketlen ember, nem fog rágódni, hogy meghaltál miatta.
2012. júl. 3. 23:11
 20/36 anonim ***** válasza:

De miért lenne önző és érzéketlen.

Vagy szeretek valakit, vagy nem, ez nem olyan dolog hogy eldöntöm, vagy parancsszóra megy. Ezt kéne felfogni, és egyből rájönne hogy mennyire nevetséges ez így.

És nem is kéne bánnia semmit a srácnak, mert nem ő tehet róla ha valami történik.

2012. júl. 3. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!