Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyében? Haragudnátok?

Figyelt kérdés
Az van, hogy én 14 éves vagyok..és van egy elég jó barátom, aki lassan 21..neki van egy húga , aki velem egykorú..és a kérdés lényege az lenne, hogy ti haragudnátok rám(az ő helyében), hogy ha elég jóban lennék a húgával.. meg minden..és (talán) össze is jönnénk..?
2009. aug. 3. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. aug. 3. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem.
2009. aug. 3. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a húgom 12-13 éves lenne, akkor haragudnék. Ha annyi idős mint Te, akkor lehetnél jóban vele, de ha össze is jönnétek akkor még mindig haragudnék. Két év múlva már nem annyira.
2009. aug. 3. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle!De valószínű azt fogja mondani,hogy "ok de ha megbántod kicsinállak!":)
2009. aug. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!