Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Szerintetek? Ti mit csinálnátok annak a srácnak a
helyében?
flash, azt mondja a kérdező, hogy szenved. Akkor csak valami olyat tett a fiú, hogy megérdemli a jelzőket.
2012. júl. 3. 23:18
"de legalább egész életében bánni fogja h egy esélyt sem adott, mert az p lelkén fog száradni."
Ezért szenved (szerintem). Ezért írtam amit írtam. :)
2012. júl. 3. 23:21
Okés, értem én. Végülis nem tudjuk, hogy mi volt a történet eleje.
2012. júl. 3. 23:22
24/36 A kérdező kommentje:
azért szenvedek mert egy esélyt sem kaptam tőle, pedig mii megérdemel egyet h boldog lehessen...és én mit csináltam 2 hete? egy tetoválást a derekamra az ő nevével, h hátha megtudja, és ebből is látni fogja h valójában mit érzk és h mennyire szeretem..
hát ez elég beteges.
én egy agyfurkászt javaslok.
2012. júl. 3. 23:26
Te már beteg vagy. Pszichológushoz kellene menned. Én nem akarnék olyan nőt, aki ennyire szánalmas! Nézz már magadra! Hogy viselkedsz? Szerinted, ha megalázod magad szánalomból beléd szeret? Ez nevetséges! Ha NEKED nem kell valaki, akkor ha teletetováltatja magát és öngyilkos lesz, akkor sm fog kelleni. Tudod, mit fog érezni, ha kinyírod magad? Megkönnyebbül valahol, hogy végre nem szekálod! Térj már észhez, mielőtt rossz vége lesz! ((Egyszer engem is fenyegetett valaki öngyilkossággal. Megharagudtam és én magam ajánlottam fel neki, hogy kinyírom. Ilyen szánalmas, önző embert még tisztelni sem tudtam, nem hogy szeretni!)) Ideje felébredni az álomvilágodból és végre saját magaddal foglalkozni. Az ilyen látványos szenvelgés unalmas!
2012. júl. 3. 23:28
27/36 A kérdező kommentje:
negatív kommenteket nem kértem,köszönöm. ÉN nem vagyok bolond, tudom és tisztában vagyok azzal amit érzek...feláldoznék érte mindent, sajnáloom Róbert, ha te még nem voltál igazán szerelmes..
kedves kérdező..gondolkozz el magadon, mivel:
1. ezzel az egésszel csak növeled az egóját
2. ilyen dolgokra semmi pasi nem bukik. Én kimondottan utálom, ha egy csaj nyomul rám, aki nekem nem kell. És nem fog esélyt adni, még ha a fejed tetejére is állsz, ha nem kellesz neki, hidd el. Nyugodtan begyógyszerezheted magad, ő le sem fog szarni, rosszabb esetben teljesen hülyének fog nézni.
Keress magadnak mást, és nyugodj bele az egészbe, ő nem lesz a tiéd, ez az élet rendje.
2012. júl. 3. 23:31
Ez valóban beteges. De leírtak előttem mindent.
Törődj bele, nőj fel, és keress mást.
2012. júl. 3. 23:38
30/36 A kérdező kommentje:
nem értessz te semmit, biztos h nem keresek mást..esetleg várok..ha kell az életem végéig, de várok..
Kapcsolódó kérdések: