Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés után találka? És hogy "oldjam meg"ezt a korbeli különbséget?
Figyelt kérdés
kb egy hónapja már rendszeresen beszélünk msn-en..már képet is láttunk egymásról és jól megértjük egymást..hol én írok rá, hol ő rám és szinte minden nap ebszélünk..
Én 16/L ő 21/F
Alap esetben normálisnak tartanám a dolgot, de nekem még nem volt senkim sem...és ezt a szüleim is tudják
Szüleim tudják mikor, merre vagyok(apa rendőr és már aggódik, sok rosszat látott) Így nem merném bejelenteni hogy: "Szia , anya, holnap elmegyek egy 21 éves sráccal találkozni, mert már egy hónapja beszélek vele és szerintem kedves meg normális:D"
Szóval ezt sem tudom hogy oldanám meg..na meg nem tudom, hogy tudnám "vállalni" a dolgot a kortársak előtt, ha esetleg lenne is belőle valami:/...
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
2012. júl. 2. 20:03
11/11 anonim válasza:
Mindenképpen nyilvános helyen találkozzatok és ne tervezzétek túl hosszúra. Stratégia. Sőt, csináljatok több dolgot, legyetek mozgásban, ismerd a környezetedet. Így részben megalapozható, hogy biztonságban legyél. A korkülönbséget megoldani nem tudod, ha lesz belőle valami, max. elfogadni. De ha zavar, inkább ne menj bele, mert egy esetleges frusztráció csak megmérgezi a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!