Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan váljak szimpatikussá...

Hogyan váljak szimpatikussá egy új társaságban?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha rossz kategória, de nem igen tudom hova rakni... Kérlek kíméljetek a gonosz megjegyzésektôl.

Új osztályba kerülök, de ugyanabba az iskolába. Teljesen új osztály jön a nyolcosztályos gimnáziumba, és átjelentkeztem. ( A régi osztályommal való kapcsolatot nem említem, szétbomlott az osztály. )

Titokzatosnak mondanak. Aki elôször beszél velem, mindig az jön le neki, hogy visszahúzódó, szerény lány vagyok, aki nem igen szeret beszélgetni. Holott egyáltalán nincs így! Szeretnék ismerkedni, csak béna vagyok hozzá.

Nem vagyok túl spontán, és nem jó új emberekkel a humorom. Társaságban utálok beszélgetni, nem szeretem, amikor több, mint két szem szegezôdik rám egyszerre.

Legalább 3-4 hosszabb beszélgetés kell nekem, míg felengedek, és ez hosszú idô. Lehet velem beszélgetni, csak nincsenek jó poénjaim, amikkel oldanám a feszültséget, és elsôre nem értem a vicceket, nincsenek frappáns válaszaim... Megôrülök tôle, legszívesebben fejbe vágnám magam.

Mosolygós lánynak tartom magam, és sokan oda is jönnek hozzám, inkább nyomulnak, mert azt mondják, szép vagyok. De amikor rájönnek, hogy igazából abszolút nulla a humorom, elsorvadt képpel mennek tovább. Ez azért elég aggasztó. Nem tudok ismerkedni. Ja, és még a sör sem hat. Ez így már duplán aggasztó. ( Túl jól bírom az alkoholt. )

15/L

Segítsetek!

2012. jún. 28. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Csinos vagy azt írtad. Ami a mai világban fontos lehet szerintem fiatal társaságban főleg. A másik jó és fontos tulajdonságod hogy mosolyogsz. Az írásod meg azt tükrözi nekem legalábbis, hogy értelmes lány vagy..

Amit én tudnék javasolni az az hogy gondolkozz ez azon amilyen vagy, ÖNMAGADON! Legyen önbizalmad! Nincs semmi kifogás amiért ne lenne!! Add magad és ne légy flegma! Hallgass meg mindenkit őszintén és nyugodtan! Ez által az fogod sugározni hogy aranyos csajszi vagy. Sőt még ha mosolyogsz is tényleg, az maga a tökély. ;))

19/F

2012. jún. 28. 22:24
 2/9 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Kicsit jobban engedd el magad, aggódj kevesebbet, ne légy feszült! :)

Lesz ez még jobb is. :)

Vannak, akik épp a komolyságot szeretik, úgyhogy nem baj, ha nem vagy az a nagyon viccelődős fajta.

2012. jún. 28. 22:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat, majd néha elolvasgatom, hogy erőt adjon:D...

Sajnos mire észbekapok, hogy nem kéne idegeskedni, általában már qzon idegesedek, hogy miért nem tudok lenyugodni, és kikapcsolni. Szörnyű... Na de remélem lesz valahogy:) Köszi, mégegyszer.

2012. jún. 28. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű egy társaság krémjévé válni. Szerintem akik azok, tudatosan készülnek rá, hogyan adják elő magukat. Másrészt trendeket, stílusirányzatokat kell követni, hogy az ember ne lógjon ki a sorból, ez is sok energiát köt le, mivel az érdeklődést meghatározó trendek, a divat folyton változik. Akinek nincsen humora, az jobb, ha nem erőlteti...bár manapság már azt is elvárják, hogy jó dumád legyen, szórakoztató legyél. Szóval strapás dolog a jófejség.
2012. jún. 28. 22:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Az, pontosan.. bár nem akarok a legjobbfej csaj lenni a társaságban, mert nem értek hozzá, és mással akarok kitűnni, azért jó lenne, ha nem menekülnének el a szótlanságaim miatt...
2012. jún. 28. 23:00
 6/9 anonim válasza:
Mintha csak rólam írnál.Még a korunk is egyezik.Velem is ez a baj és én még közös témát se találok a többiekkel.Tudod ami engem érdekel,arról ők nem tudnak beszélni,ami őket,arról meg én nem tudok beszélni.Nem egyszerű ez,az tuti.
2012. jún. 28. 23:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Hű, még a végén kiderül, hogy van egy alteregóm?:) Ezaz, tartsunk össze!

Én szakkörökön próbálok ismerkedni, van közös téma, de olyan a lenne már egy spontán poén.. az megdobja az esélyem pontszámát...:/ Felnőttekel ól elvagyok. Csak a 15,16,17,18 éves fiúk jeenteek gondot...

2012. jún. 28. 23:12
 8/9 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Előbb-utóbb majd lesz egy fiú, aki pont olyannak értékel, amilyen vagy. Efelől ne legyen kétséged. :)

Például én is a komolyabb lányokat preferálom inkább.

2012. jún. 28. 23:28
 9/9 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Még egy gondolat: szerintem nem feltétlenül kell, hogy te legyél a társaság középpontja. Ha van néhány jó barátod, és a többiekkel pedig simán csak jóban vagy, az már bőven elég. Aztán idővel lesz még jobb is, csak türelem. :)
2012. jún. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!