Hogyan váljak szimpatikussá egy új társaságban?
Bocsi, ha rossz kategória, de nem igen tudom hova rakni... Kérlek kíméljetek a gonosz megjegyzésektôl.
Új osztályba kerülök, de ugyanabba az iskolába. Teljesen új osztály jön a nyolcosztályos gimnáziumba, és átjelentkeztem. ( A régi osztályommal való kapcsolatot nem említem, szétbomlott az osztály. )
Titokzatosnak mondanak. Aki elôször beszél velem, mindig az jön le neki, hogy visszahúzódó, szerény lány vagyok, aki nem igen szeret beszélgetni. Holott egyáltalán nincs így! Szeretnék ismerkedni, csak béna vagyok hozzá.
Nem vagyok túl spontán, és nem jó új emberekkel a humorom. Társaságban utálok beszélgetni, nem szeretem, amikor több, mint két szem szegezôdik rám egyszerre.
Legalább 3-4 hosszabb beszélgetés kell nekem, míg felengedek, és ez hosszú idô. Lehet velem beszélgetni, csak nincsenek jó poénjaim, amikkel oldanám a feszültséget, és elsôre nem értem a vicceket, nincsenek frappáns válaszaim... Megôrülök tôle, legszívesebben fejbe vágnám magam.
Mosolygós lánynak tartom magam, és sokan oda is jönnek hozzám, inkább nyomulnak, mert azt mondják, szép vagyok. De amikor rájönnek, hogy igazából abszolút nulla a humorom, elsorvadt képpel mennek tovább. Ez azért elég aggasztó. Nem tudok ismerkedni. Ja, és még a sör sem hat. Ez így már duplán aggasztó. ( Túl jól bírom az alkoholt. )
15/L
Segítsetek!
Szia! :)
Csinos vagy azt írtad. Ami a mai világban fontos lehet szerintem fiatal társaságban főleg. A másik jó és fontos tulajdonságod hogy mosolyogsz. Az írásod meg azt tükrözi nekem legalábbis, hogy értelmes lány vagy..
Amit én tudnék javasolni az az hogy gondolkozz ez azon amilyen vagy, ÖNMAGADON! Legyen önbizalmad! Nincs semmi kifogás amiért ne lenne!! Add magad és ne légy flegma! Hallgass meg mindenkit őszintén és nyugodtan! Ez által az fogod sugározni hogy aranyos csajszi vagy. Sőt még ha mosolyogsz is tényleg, az maga a tökély. ;))
19/F
Kicsit jobban engedd el magad, aggódj kevesebbet, ne légy feszült! :)
Lesz ez még jobb is. :)
Vannak, akik épp a komolyságot szeretik, úgyhogy nem baj, ha nem vagy az a nagyon viccelődős fajta.
Köszi a vàlaszokat, majd néha elolvasgatom, hogy erőt adjon:D...
Sajnos mire észbekapok, hogy nem kéne idegeskedni, általában már qzon idegesedek, hogy miért nem tudok lenyugodni, és kikapcsolni. Szörnyű... Na de remélem lesz valahogy:) Köszi, mégegyszer.
Hű, még a végén kiderül, hogy van egy alteregóm?:) Ezaz, tartsunk össze!
Én szakkörökön próbálok ismerkedni, van közös téma, de olyan a lenne már egy spontán poén.. az megdobja az esélyem pontszámát...:/ Felnőttekel ól elvagyok. Csak a 15,16,17,18 éves fiúk jeenteek gondot...
Előbb-utóbb majd lesz egy fiú, aki pont olyannak értékel, amilyen vagy. Efelől ne legyen kétséged. :)
Például én is a komolyabb lányokat preferálom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!