Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak: nálatok mit jelent...

Férfiak: nálatok mit jelent az a jelző, hogy érdekes, vagy különös? Úgy értem, ha azt egy nőre használjátok.

Figyelt kérdés
Egyáltalán ez pozitív, vagy negatív jelző? És mit értetek ez alatt, amikor ezt mondjátok egy nőnek, hogy ő ilyen...?

2012. jún. 28. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez függ a témáról, amiről éppen szó van, de ha általában, mint nőről beszélnek, akkor szerintem egy visszafogott negatív, vagy legalábbis semleges jelző.
2012. jún. 28. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem a témához való véleményére értem. Hanem magára a jellemre, mint ember.
2012. jún. 28. 14:06
 3/7 anonim válasza:

Én ezt akkor mondom egy csajra, ha beüt a jelleme. Tehát ha megérint a kisugárzása, ami nem hétköznapi, nem csak annyit tudnék rá mondani hogy hm., ez szép csaj és kész. Hanem van benne még valami plusz, ami jó. Tehát érdekes. Vagy van valami szexepilje, pl. szeplős, vagy az orra ronda, de olyan aranyos tőle, vagy ilyesmi. Akkor is ezt mondom rá.

De lehet, hogy van olyan, aki azért mondja hogy érdekes, vagy különös vagy, mert nem akarja azt mondani hogy nem tetszel neki. Vagy csak valamiért nem, és ezzel leplezi, közömbös de nem sértő választ akar adni.

Lehet sokra nem mentél most ezzel, de mondom, nálam pozitív!

2012. jún. 28. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja értem, azt hittem, konkrétan külsőre. (Első voltam.)

Ha a jelleme különös valakinek, az lehet jó és rossz is. Például én mondanám olyanra is, aki nagyon magába zárkozó, titokzatos, de olyanra is, aki nagyon nyitott, mindennek örülni tudó. Általában olyanonkra, akik valamivel felkeltik a figyelmem, kirínak a környezetből.

2012. jún. 28. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, kicsit közelebb kerültem a megoldáshoz.

14:16 - azt írod, lehet, azért mondják, mert nem tetszem nekik. De az az igazság, h többször jelezték már, h bejövök nekik. Először csak külsőre, aztán amikor beszélgettünk már egy ideje, a végén megjegyezték, h különleges vagyok, vagy érdekes. És ezt nem tudtam hova tenni, hogy mit jelent. Hogy bejövök nekik, de nem tetszik nekik, ahogy gondolkodom? Hogy bár érdekes vagyok (pozitívan), de nem akarnak tőlem semmit?

ma 14:20 - aha, értem. Ezt inkább pozitívnak venném, ha így értenék, még örülnék is neki. :)

2012. jún. 28. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:

A különös és a különleges között azért van némi különbség. :)

A különleges sokkal jobban hangzik.

2012. jún. 28. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Az is igaz látod. :) Úgy értettem, hogy valahogy sokszor arra céloztak, más vagyok, mint a többi.
2012. jún. 29. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!