Hogy kezdjem el vele a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki külsőre nagyon tetszik, az egyik haverom csinált egy csoportot Facebookon, ahol ez a lány is benne volt, de akkor nagyon keveset beszéltem vele, mert nem nagyon érdekelt, most viszont egyre inkább kezd megtetszeni, de nem tudom, hogy mit írjak neki Facebookon, hogy ne legyek unalmas, és ne 5 percig tartjon a beszélgetés. 15/F2012. jún. 30. 22:46
1/4 anonim válasza:
A lényeg, hogy meg tudd az érdeklődési körét, és tudj vele arról beszélni... Akkor nem lesz 5 perces és unalmas... Kérdezd nyugodtan a napjáról, stb... És NE nagyon sokat beszélj magadról ;) csak ha kérdez valamit.
2/4 anonim válasza:
már megint ez a nyomorult facebook :D gondolom egy baráti körötök van, szoktad is látni, nem? élőben próbálkozz, sokkal jobb és legalább nem lesz ciki az első találka a fb után. hülye gyökér facebook. amúgy meg a tartjon az tartson :D
3/4 A kérdező kommentje:
még csak egyszer láttam őt, de akkor még nem ismertem. tőlem kb. 10 km-re lakik, szóval élőben nem tudok beszélni vele, talán majd valamikor elmegyünk oda.
2012. jún. 30. 23:27
4/4 anonim válasza:
Először is kérdezd meg, hogy nem zavarod-e (mert ha igen, akkor valamilyen szinten érthető, hogy nem válaszol vagy lassan reagál). Utána kérdezd meg, hogy van (a lányok szeretik a, ha megkérdezik ezt).
Nem árt, ha megkérdezed, hogy hogy megy a suli, hogy telik a nyári szünet; illetve mit szeret szabadidejében csinálni, mi a kedvenc zenéje, filmje, stb. (mondhatni, a szokásos kérdések). Ha mindez megvan, akkor az első beszélgetésetek tuti el fog tartani legalább 10 percig; hacsak a lánynak abszolút nem vagy érdekes, nos, ez esetben sajnos 1-2 percnél tovább nem fog tartani az egész.
24/F
A többi már elvileg menni fog magától is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!