Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem a beszélgetést?
Van egy fiú aki tetszik , de nem ismerem személyesen csak látásból , szeretném jobban megismerni , de nem tudom mit írjak . :/
Szerintetek az jó , hogy :
Szia , csak látásból ismerlek , de szeretnélek jobban megismerni !
Elsôsorban a fiúk válaszát várom , de ha bárkinek van valami jó ötlete azt is szívesen fogadom ! :)
Mit írj neki?? Kitalálom: Face...
Ez így egy picit konkrét! Ilyet akkor ír az ember lánya, ha a pasinak is bejön!
Ne legyél egyoldalú (ismerlek, szeretnélek).
Inkább úgy kéne írd, hogy: "Sza, csak látásból ismerjük egymást, de mit szólsz hozzá, ha jobban megismernénk eegymást? :)"
Én ezt pl. értékelném:
"Szióka! :) Nem, nem ismerjük egymást, vagyis csak látásból, azt hiszem. Viszont lenne kedved üzizni? :D"
16/F
Szeretem a 16 éves lányokat! :D
Beszélgettem a kollégáimmal a fősulin... Feljöttek a lányok, mint téma, s meglepő, de a 16 év körüli lányokkal van a leg jobb tapasztalata szinte mindenkinek..
Persze ne légy gyerekes, és VIGYÁZZ magadra!!! Ismerd meg jobban, mielőtt bármit is tennél, de ez nem gond! Csak lazánn... :)
Hát egy hatalmas adag önbizalommal :) azt szeretik a fiúk. Határozottság, báj, lelkesedés, azért egy kis szerénység is jöhet! Már csak azért is mert ha bejössz az illetőnek, látható kapu a bókoláshoz!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!