Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjem a beszélgetést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik , de nem ismerem személyesen csak látásból , szeretném jobban megismerni , de nem tudom mit írjak . :/

Szerintetek az jó , hogy :

Szia , csak látásból ismerlek , de szeretnélek jobban megismerni !

Elsôsorban a fiúk válaszát várom , de ha bárkinek van valami jó ötlete azt is szívesen fogadom ! :)

2012. ápr. 9. 07:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jó háát!:-)
2012. ápr. 9. 08:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes, tömör, lényegretörő, kell ennél több? szerintem nem!
2012. ápr. 9. 08:13
 3/15 anonim ***** válasza:

Mit írj neki?? Kitalálom: Face...

Ez így egy picit konkrét! Ilyet akkor ír az ember lánya, ha a pasinak is bejön!

Ne legyél egyoldalú (ismerlek, szeretnélek).

Inkább úgy kéne írd, hogy: "Sza, csak látásból ismerjük egymást, de mit szólsz hozzá, ha jobban megismernénk eegymást? :)"

Én ezt pl. értékelném:

"Szióka! :) Nem, nem ismerjük egymást, vagyis csak látásból, azt hiszem. Viszont lenne kedved üzizni? :D"

16/F

2012. ápr. 9. 08:13
 4/15 anonim ***** válasza:
p.s. Most látom csak, hogy két "egymást" írtam egy mondatba. Na ijet azért ne csinálj! :D
2012. ápr. 9. 08:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Csak az a baj , hogy Ă´ KB. 21-22 ĂŠves ĂŠn meg 16 leszek ! :/
2012. ápr. 9. 08:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Szeretem a 16 éves lányokat! :D

Beszélgettem a kollégáimmal a fősulin... Feljöttek a lányok, mint téma, s meglepő, de a 16 év körüli lányokkal van a leg jobb tapasztalata szinte mindenkinek..

Persze ne légy gyerekes, és VIGYÁZZ magadra!!! Ismerd meg jobban, mielőtt bármit is tennél, de ez nem gond! Csak lazánn... :)

2012. ápr. 9. 08:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Am 20 vagyok...
2012. ápr. 9. 08:51
 8/15 A kérdező kommentje:
A következô probléma , hogy nem vagyok szép , de nem is vagyok csúnya se legalábbis szerintem . Ô pedig nagyon helyes (sztem.) , és így félek , hogy majd elutasítana . :/
2012. ápr. 9. 09:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát egy hatalmas adag önbizalommal :) azt szeretik a fiúk. Határozottság, báj, lelkesedés, azért egy kis szerénység is jöhet! Már csak azért is mert ha bejössz az illetőnek, látható kapu a bókoláshoz!

18/F

2012. ápr. 9. 09:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Facen történik mind ez akkora nyert ügyed van el mondom mit csinálj: te még pont benne vagy a 13-17 évesek közt. Menny fel face-re menny a képére lájkold be majdnem az összeset írd oda hogy jaj de cuki jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Tetszeni fog neki. Mindent lájkolj be amit meg oszt percenként bőgd meg. Csinálj mell mutogatós képet jelöld be rajta írj a haverjaidnak hogy olyan helyes engedném hogy meg dugjon. rakj ki olyat hogy lájk és ki írom hogy mennyire kedvellek lájkolni fogja kedveld 110 re 100 as skálán írd oda hogy lávcsi szív. Holnap majd leveleztek és már el is mentek a játszótérre gangelni.
2012. ápr. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!