Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem a beszélgetést?
Van egy fiú aki tetszik , de nem ismerem személyesen csak látásból , szeretném jobban megismerni , de nem tudom mit írjak . :/
Szerintetek az jó , hogy :
Szia , csak látásból ismerlek , de szeretnélek jobban megismerni !
Elsôsorban a fiúk válaszát várom , de ha bárkinek van valami jó ötlete azt is szívesen fogadom ! :)
# 10 te idióta vagy!
Ezt meg ne próbáld, mert ezt mindenki utálja!!!! Utálom a lájkolós kiscsajokat!!!!
Szóval 1-től 10ig mennyit adnál magadnak, és mennyit a fiúnak? Vagyis kérdezz meg valakit, hogy szerinte mennyi vagy, és mennyi a fiú, mert így nem reális! Ha nem vagy szépségkirálynő, az még nem azt jelenti, hogy senkinek nem tetszenél...
Egyébként, ha meg sem próbálod, már vesztettél is! :D
20
Dehogy csinĂĄlom , nem vagyok idiĂłta !
Am nekem azt mondtĂĄk ĂŠn 7 vagy 7,5-Ăśs vagyok Ă´ pedig 9 .
Nem neked írtam, hogy idióta vagy... :D
9es pasi, s egy boltban dolgozik... Nem lehet... Akkor max egy 8as, az is csak épphogy! Ha 9es lenne, azt ki is használná, az tuti! Egyébként meg a 7,5 az nagyon jó! Nem tudom mit parázol rajta! Odamész, s beszélsz vele! Neked még könnyebb is a dolgod, mivel egy eladónak a vevő az első, azaz te! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!