Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van olyan hogy...

Szerintetek van olyan hogy egy idegen ennyire közvetlen, vagy szórakozik velem valaki?

Figyelt kérdés

Két héttel ezelőtt megismerkedtem az interneten egy angol férfival. Elmondta hogy Ő 47 éves, építési vállalkozó, a felesége meghalt 3 évvel ezelőtt autóbalesetben, van egy 5 éves fia. Képet is küldött, nem is csúnya. Én őszintén elmondtam hogy elváltam, egyedül élek albérletben. Én 43 éves vagyok, én is küldtem képet és nagyon tetszett neki. Bár még személyesen soha nem találkoztunk, felajánlotta hogy küld nekem pénzt, hogy vehessek egy házat. Ehhez ugye meg kellene adni a bankszámla számomat.

Szerintetek van ilyen, vagy szórakoznak velem, vagy ki akarnak rabolni?

2012. jún. 26. 23:50
 1/9 anonim ***** válasza:
És te még bedőlsz ilyesminek..? :D
2012. jún. 26. 23:51
 2/9 Csegi89 ***** válasza:
Nehogy odaadd neki!!
2012. jún. 26. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Ingyen pénz az internetről :)

Nem, sajnos ilyen a tündérmesékben sem nagyon van.

2012. jún. 26. 23:53
 4/9 anonim válasza:
nehogy meg ad neki fake az egész csávo
2012. jún. 26. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, manapság senki nem fog neki csak ennyiért házat venni, se pénzt utalni a bankszámládra, valószínűleg csak át akar vágni...
2012. jún. 26. 23:56
 6/9 anonim ***** válasza:
csak a számlaszámoddal nem tudna mit kezdeni.
2012. jún. 26. 23:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy bankszámlaszámmal semmire sem megy.
2012. jún. 27. 00:00
 8/9 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Oda csak pénzt küldeni tudnak. Levenni így nem, ahhoz a kártyaszámod kellene, nem a bankszámla szám.
2012. jún. 27. 00:02
 9/9 anonim válasza:
így van a számlaszámmal semmire sem mennek, szóval tök mind1 hogy megadod neki.De elég sekély rá az esély hogy tényleg komolyan gondolná ezt a pénz utalós dolgot :)
2012. jún. 27. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!