Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyek érzéketlenebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek érzéketlenebb, hogy ne fájjon ha egy pasi csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

általában nem szívesen kezdek randizni senkivel mert félek a csalódástól. az első pasim otthagyott egy pénzéhes, számító lányért, pedig mindent megadtam neki, a második pedig mindig azzal piszkált hogy legyek "csini" (értsd: feszengjek testhezsimuló, kényelmetlen cuccokban, magassarkúban amit utálok) és folyton a focipályára akart vinni hogy mutogasson a haverjainak.

volt pár kisebb csalódásom még és azóta ha randira hívnak, vagy már rögtön elmenekülök, vagy az 1. 2 alkalom után.

hogy lehet elérni azt hogy ne csalódjak? nem élnék túl egy újabb csalódást

2012. jún. 6. 02:00
1 2
 1/15 anonim válasza:
Megfelelő választással, talán ?!
2012. jún. 6. 02:06
 2/15 A kérdező kommentje:

ez az...hogy lehet leszűrni valakiről pár mondatból hogy érdemes-e? mik azok a trükkök, amikkel ki lehet ugrasztani a békát a vízből?

ilyen jelekre gondolok, hogy le lehet-e az elején szűrni ha valaki alkalmatlan. mert nálam 1.-re mindenki jópofizott, aztán jött a hidegzuhany.

az pl. aki elhagyott, az utolsó napig szíveket küldött meg minden. nem akarok mégegyszer így járni

2012. jún. 6. 02:11
 3/15 anonim ***** válasza:
pedig benne van a pakliban.
2012. jún. 6. 02:14
 4/15 anonim ***** válasza:

A kedves első válaszoló úgy érti, hogy válassz egy ronda, nyomorékot, aki örül,ha van egy lány, aki szereti végre, ugyanis az ilyen srácok jobban megbecsülik és tisztelik a barátnőjüket. Tudom, most undorodsz, megértelek. Én is hasonló szituban vagyok, csak fiúként és hiába a ronda, kövré lányok a rendes, kedvesek velem, nem tudnék velük járni, mert semmi testi vonzalmat nem érzek irántuk.

Úgyhogy én is úgy szenvedek a szebb lányok miatt, mint te a pasijaid miatt.

Én is azt kívánom, bár érzéketlben, bunkó segg.fej lennék, amire minden nő vágyik na meg így nekem sem fájna úgy, ha a lányok kihasználnak.

2012. jún. 6. 02:17
 5/15 anonim válasza:
100%
Pár mondatból sehogy, amíg nem ismered annyira hogy tudd kb. mire számíthatsz, addig neked se kellenne annyira komolyan venni a kapcsolatot, hogy megviseljen a csalódás. Ne ringasd magad illúziókba, légy egy kicsit racionálisabb. Ha valaki nem agyafúrtan aljas akkor azért lehet látni, hogy mit akar tőled.
2012. jún. 6. 02:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló mentalitással rendelkezem én is, bár a másik nemből :D Tudnék én találni magamnak lányt, de lassan úgy vagyok vele hogy minek? Jó persze a szex nem utolsó dolog, de nálam már az elsők között sincs... Mondjuk nálam ez még tizenéves koromban kezdődött el, az első nagy szerelmem sajnos nem jött össze de gondoltam nem áll meg az élet. Viszont mindegyik lányban, akit eddig közelebbről megismertem csalódnom kellett (kapcsolaton belül/kívül). Lehet túlidealizálom a belső szépséget, de hamar rá kellett jönnöm hogy nem tudok másként tenni. Felszines szinten nem tudok megragadni. Tehát emiatt magamat kezdtem el ostorozni, meg a múltbéli hibáimra vetiteni a dolgokat (ami jogos is véleményem szerint), és hát láss csodát olyanná váltam amilyen vagyok. Ugyanannyira meg tudnak hatni a szép és a bántó dolgok is, de inkább magamba fojtom vissza, nem igazán mutatom ki a külvilágnak, mert a nagy büdös igazság az hogy senki sem kiváncsi rá :D Persze ha igen szociális tipus vagy akkor nem ajánlom azt az utat amit én választottam mert hamar kiderül hogy ki az igaz és a hamis barát/szerelem. Melankolikusabb tipus lettem többet gondolkodom magamon és a körülöttem lévő világon, viszont ez hatalmas előnyt jelent a zenében nálam. Mondják hogy "érzéketlen" vagyok néha, viszont csak nem kötöm senki orrára a belső feszkóimat. Mint olyan, rendes lánynak tűnsz, már amit ebből a pár sorból ki bírtam szűrni rólad, tehát inkább magadra koncentrálj. Tőlem is kérdezik hogy miért nem nőzök, pedig tök jóképű vagyok, pár lány is a hátam mögött "belém van esve", viszont én általában az összejöveteleken csak iszom és próbálom magam jól érezni. Nem teszem első helyre a becsajozást. Igen jó lenne olyan, aki megért és át tudna nekem adni pár dolgot magából és én is belőlem, de sajnos ilyen lányt még nem találtam. Néha, ha kicsit többet iszom a kelleténél akkor össze jön ez-az a lányokkal, olykor több olykor kevesebb de ez nem tud sokat jelenteni számomra.

Ez nem is az érzéketlenségről szól igazából, hanem hogy meglásd azt ami tényleg szép és hanyagold az ami nem fontos az életben. Énis úgy álltam neki hogy de jó lenne semmit sem érezni és akkor persze jöttek az önpusztitó gondolatok, szerek, életmód, a teljes életuntság és sorolhatnám. Viszont mondják, ahhoz hogy szivből örülni tudj, szenvedni kell. Nagy igazság. Persze a belső feszkó nem múlik el de nem bántam meg igazából semmit, ettől érzem magam embernek.

Nem tudom milyen lesz a reakciód erre az egészre amit imént leirtam, de mindenesetre megosztottam veled. Ha kérdeznél még valamit szivesen válaszolok. szia

2012. jún. 6. 02:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja, 21 F
2012. jún. 6. 02:37
 8/15 anonim válasza:

#4-nek :

Nem ezt gondoltam, és nem gondolom hogy ezek a tulajdonságok csak abban az elsarkított kombinációban léteznek ahogy, írtad. Bár kétségtelen, hogy igazán kényelmes elgondolás a sikertelenség igazolására.

2012. jún. 6. 02:38
 9/15 anonim ***** válasza:

ma 02:38

Ó, valóban?! Bizonyára én vagyok a hibás, igen, bizony, hogy én.

Hadd mondjak egy példát.

Egészen addig nagyon kedvelt egy fiatal lány a levelezéseink alatt, amíg meg nem látta a képeimet.

Na és láss csodát utána úgy eltünt, mintha sosem létezett volna, soha többet nem írt.

Igen, én vagyok a hibás, pontosabban a szüleim, amiért ilyen ritka ronda fiút hoztak a világra.

Fel is köthetném magam egy lány sem sírna értem. Persze, ha egy magas, izmos, bunkó kretén halna meg, bőgre sikítoznának érte.

Ez a modern világ, nem számítanak az érzelmek, csak a külsőségek. Aki csúnya az nem érdemel nőt akármilyen szimpatikus is.

2012. jún. 6. 02:58
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó! ez azért nem így van. a szexuális vonzalom sajnos kell:/ az internetnek viszont az a hátulütője, hogy ez egy kép alapján nem fog lejönni. pl.Woody Allen tök ronda, de a volt női azt nyilatkozták, hogy személyesen iszonyatos kisugárzása van. most ez jutott eszembe. a kisugárzás a fontos! nem képről kell ismerkedni, hanem élőben.
2012. jún. 6. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!