Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyek érzéketlenebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek érzéketlenebb, hogy ne fájjon ha egy pasi csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

általában nem szívesen kezdek randizni senkivel mert félek a csalódástól. az első pasim otthagyott egy pénzéhes, számító lányért, pedig mindent megadtam neki, a második pedig mindig azzal piszkált hogy legyek "csini" (értsd: feszengjek testhezsimuló, kényelmetlen cuccokban, magassarkúban amit utálok) és folyton a focipályára akart vinni hogy mutogasson a haverjainak.

volt pár kisebb csalódásom még és azóta ha randira hívnak, vagy már rögtön elmenekülök, vagy az 1. 2 alkalom után.

hogy lehet elérni azt hogy ne csalódjak? nem élnék túl egy újabb csalódást

2012. jún. 6. 02:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez tapasztalat kel és egy bizonyos beállítottság,hozzáállás.Én is túlestem már azon, hogy nagyon belezúgtam hamar férfiakba,aztán nagyon fájt,mikor dobtak,vagy megcsalás volt. Volt akivel rövid ideig voltunk együtt,mégis hónapokig voltam miatta elkeseredve stb...Aztán valahogy úgy voltam már, hogy lesz ahogy lesz a következő kapcsolat, nem fogok elkeseredni stb. Most együtt vagyok valakivel,jó vele de ennyi.Nem fogok összezuhanni,ha nem találkozunk 1 hétig stb.
2012. jún. 6. 04:35
 12/15 anonim ***** válasza:

először is, hasonló cipőben járok jelenleg, mint te. pár héttel ezelőtt volt nálam egy srác, aki nagyon csúnya egyébként, mégis mikor először találkoztam és beszéltem vele nagyon megfogott, holott anyám azt mondta amikor meglátta hogy hajjajaj. ezt én is tudtam, mégis tetszett. aztán számítottam én arra hogy megakar majd fektetni, és ez be is igazolodótt. nekem azonban ez nem csak ennyit jelentett, persze nem hagytam de abban a pillanatban megfagyott belül valami. onnantól kezdve csak azt vártam hogy menjen el.

lassan már 10 hónapja nem volt barátom, mert azóta mindenki csak dugni akart, és ebből őszintén szólva elegem van. mégis azt mondom neked, hogy senki kedvéért ne add fel magad! ez nagyon fontos! mondhatnám, elegem van ó akkor a következő bulin le is fekszem gyorsan valakivel, biztos lenne rá vevő... de semmit nem oldana meg és valószínűleg rosszul is érezném magam. ne akarj más lenni és mást tenni mint aki vagy és ahogy gondolkozol! ha pedig tetszik valaki, attól ne félj, mindig kell új esélyt adni mindenkinek... én pedig azt mondom, a rossz tapasztalat is tapasztalat. csak több leszel tőle. sok a közhely de azért lettek közhelyek mert igazak.

2012. jún. 6. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:
hogy lehet kiszűrni a megfelelő embereket?talán nem kell magad kiadnod az elején,nem kell beszámolnod az egész életedről,nem kell az elején szexelgetni,beleélni magad a dolgokba,stb,stb,ha komolyan akar egy srác,akkor nyomulni fog anélkül is ha nem nyalják ki a $eggét,de azért nem árt éreztetni hogy nem feleslegesen pedálozik érted.ha meg csak egy pöc$,mint azok akiket írtál akkor hamar lemorzsolódik.
2012. jún. 6. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as vagyok,azt elfelejtettem írni hogy 25/F!
2012. jún. 6. 12:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább megtanulhatnád időben felismerni, ha nem kölcsönös a törődés.
2012. jún. 6. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!