Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi és bi-csajok: mióta vagytok tdatában a másságotoknak? 18/L/Leszbi
értem. és miből gondolod, hogy nővel nem fogsz belefutni egy szintén borzasztó kapcsolatba?
Lehet, hogy én gondolkozom maradian, de szerintem az ember lehet jó vagy kevésbé jó (akár nő, akár férfi), és csak attól függ, hogy milyeneket vonzol be.
Persze ezzel a mondatommal nem zárom ki és nem erősítem meg sem a hetero sem a homo kapcsolatokat, csak valahogy mégis az a természet rendje, hogy egy pár az egy férfi és egy nő.
Engem is vert át nem is akárhogy nő, mégsem rohanok a pasikhoz.
Ráadásul ami külön bosszant az, hogy mindig a jó csajok jönnek össze egymással, és kerülnek ki a potenciális jelöltjeim köréből:)
én nem vagyok sem biszexuális sem leszbikus, viszont kipróbálnám egy lánnyal puszta kíváncsiságból
18L
Én kb. egy éve nézem mega lányokat az utcán, osztályomból is nagyon tetszik egy lány, és egyre gyakrabban álmodok lányokal.
16/bi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!