Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miket szoktatok fürdés közben csinálni még a kádban?
Figyelt kérdés
ami esetleg férfi számára szemrevaló látvány lehet
tornagyakorlatok akár esetleg vagy nemtom
2012. jún. 30. 01:16
31/62 anonim válasza:
A 30-as, 28-as hozzászólás nagyon gáz, és semmi szemrevaló nincs benne. ;) Kár volt leírnod. Tudod, ez amolyan magánügy, ha inkontinens vagy...
32/62 anonim válasza:
31, te el vagy tévedve. Ez volt a kérdés, én meg válaszoltam rá. :D
33/62 anonim válasza:
Akkor csak szimplán gratulálok a kultúráltságodhoz.... és hogy szemrevalóak tartod... xD xD
37/62 anonim válasza:
Na tessék, az olvasás zenehallgatás hol szemre való? Ja mert valakinek az? Akkor a kakilás is, nem? Szépen felnyúlok a popóba, és kiszedegetem a kakibogyókat. Kinek fáj ez? Valaki meg is enné. Hülyék.
38/62 anonim válasza:
...ez meg erre veri. Ne etessétek. Ingyen? Hógyisne.
39/62 anonim válasza:
Gondolkozni is szoktam meg majdnem elaludni.
40/62 anonim válasza:
"Vagy lábakat a nyakba és úgy pihenni?"
Ezt inkább kihagyom. Valahogy szívesebben töltöm itthon az éjszakát, mint a traumatológián. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!