Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miket szoktatok fürdés közben csinálni még a kádban?
Figyelt kérdés
ami esetleg férfi számára szemrevaló látvány lehet
tornagyakorlatok akár esetleg vagy nemtom
2012. jún. 30. 01:16
1/62 anonim válasza:
kaki....aki szereti a kakiszexet...
2/62 anonim válasza:
Fekvőtámasz, nyújtás, beleszoktam szarni a kádba.
56/L
3/62 A kérdező kommentje:
én komoly válaszokra lettem volna kiváncsi, de a fekvőtámaszon jót nevettem, megpróbáltam elképzelni :D
gáz lett a kérdés, ugye?
2012. jún. 30. 01:29
4/62 A kérdező kommentje:
am a nyújtást még el is tudnám képzelni!
2012. jún. 30. 01:30
5/62 anonim válasza:
Pancsolok a gumikacsáimmal.
Most milyen válaszokat vársz ilyen kérdésre? :DD
7/62 anonim válasza:
hát...régen csináltam vádli gyakorlatokat zuhanyzás közben, de sajnos nagy fájdalmak között rá kellett jönnöm, hogy a csúszós kád nem a legmegfelelőbb erre a feladatra:S
am tényleg fura kérdés:P
8/62 anonim válasza:
hmm, én néha szoktam szalonnás tojást sütni de az is megesik hogy csak simán fogok egy tusfürdőt, nyomok magamra aztán lemosom de ez a ritkábbik eset ;)
most komolyan, mit csinálnánk? szerintem tisztálkodunk...
9/62 anonim válasza:
orrom befogom, hanyatt fekszem a víz alatt, lábaim felemelem mint gyertyában, a falnak támasztom, meg ilyenek
10/62 anonim válasza:
Én fiú vagyok. Izgató látvány, mikor egy csaj összezárt lábai mögül látom kidomborodni a punciját ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!