Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kiben mikor tudatosult a szexuális hovatartozása?
Mégis azt mondják, hogy általában 13-14 éves kor körül még nem teljesen eldöntött a kérdés.
Azért kérdeztem, hogy ez igaz e?
Ha még nem tudatosult, arról általában nem is tud az illető, ezért nehéz válaszolni a kérdésre.
Első voltam.
Hopp, már csak ex-első, mert törölték.
Nem baj, az 5-ösben jobban leírtam.
39F
"13-14 éves kor körül"
Ja, valahol fönt, de az ő agyában egyáltalán nem biztos.
kb. 13 éves korban nálam. ha jól értem a kérdést.
akkor kezdtem először lányokról fantáziálni, osztálytársakról, iskolatársakról és eléggé felizgultam. hú, amúgy nagyon jó volt mikor először fantáziáltam így lányokról.
8. voltam. meg pl. 15 éves koromban is olyan érdekes volt tesiórán, lenge öltözet volt a lányokon és én se értettem miért de néznem kellett az egyiket. de korábban is volt hasonló már a fantáziáláson kívül.
meg strandon egyik nyáron egyszer csak azt vettem észre magamon h nem bírok magammal. olyan általános suli vége felé lehetett ez, kb. 13-14 éves korban, valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!