Kismamák! A párotokban mikor tudatosult, hogy gyereke lesz?
Nem akartam elhinni, de tapasztalatból mondom én is most már hogy a férfiak akkor lesznek apukák amikor megszületik a gyerekük, mi nők pedig, akkor amikor meglátjuk a pozitív tesztet. És ez nagyon igaz.
32 hkm
Hát,mi már voltunk 4D-n,de szerintem még most sem tudatosult benne teljesen.Lehet abban valami,hogy majd ha megszületik...
Ő annyira ráér mindennel(gondolok itt festés stb),hogy inkább elintézem magam,mert szerintem ő csak szeptemberbe állna neki vagy aug végén :D Amúgy szept 9re vagyok kiírva. :D Vagy csak az én párom ilyen ? :D
Konkrétan akkor fogta fel mikor meglátta a 12 hetes Uh képet.Mindenkinek mutatta,és megjegyezte nekem,hogy tiszta gyerek formája van:)))
Aztán megszületett,örült neki és boldog is volt.Most,hogy már 20 hónapos,csak most kezdi igazán apának érezni magát,mert nyüstölik egymást,beszélgetnek,szórakoztatják egymást.Végre Ő is tud mit kezdeni a csemetéjével.
Hiába volt velem mindig, neki az uh csak hangyaháború :) Hiába nőtt a hasam, annak kell nőnie stb...tehát nem volt olyan nagyon apa típus. :) Pedig tervezett baba volt a mienk.
24 hetes voltam, mikor 4D-n voltunk. Na ott a kicsi produkálta magát. Nyújtózkodott, ásított, cumizta az ujját (most is ugyanúgy), mosolygott. NA akkor tudatosult benne, hogy apuka lesz. :) Utána kezdtünk el vásárolni, vett a kicsinek mindenféle játékot stb.
Nálunk fura módon fordítva volt. Pozit teszteltem, elrohantam neki ajándékért, amivel együtt odaadtam neki a tesztet. Ő onnantól rohangált anyóséktól a haverokig, aztán tesóktól a kollégákig, hogy apa leszek, apa leszek. Bennem viszont csak egy furcsa érzés volt, boldog voltam, hogy összejött, d enem éreztem, hogy gyerekem lesz. Persze aggódtam érte és tervezgettem is, de olyan távolinak tűnt. Aztán mikor először megmozdult, akkor tudatosult bennem is :)
39hetes kismami
az én férjem is elég későn fogta fel a dolgot, persze újságolta, meg örült neki, de kontkrétan az , hogy ő apa lesz, azt nem hiszem hogy fel tudta fogni.
maga az , hogy ő mit fog csinálni, vagy hogy lesz a dolog picivel, nagyon be volt emiatt tojni.
az elején csak angol pólyában mert megfogni, mert fél , hogy nem jól fogja meg.
amikor már tudott ülni onnantól merte fürdetni is.
most 3 múlt a fiúnk, teljesen belenőtt az apa szerepbe, tanítja állva pisilni, autót vezet az ölében a parkolóban, legóznak, bírkóznak az ágyon.
szerintem minden férfi beérik, ha ott van a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!