Van köztetek olyan, aki gyerekként, valami miatt megmérgezett egy kutyát? Ha igen, ti túl tudtátok tenni magatokat rajta, amikor tudatosult mit is tettek?
6. ban történt, hogy a suli ahova kerültem, teli volt, vagyis nem is a suli inkább az én osztályom, cigány gyerekekkel. én kék szemű szőke hajú vagyok, így nagyon nehéz dolgom volt. hogy beilleszkedjek, "elfogadjanak" belementem abba hogy az ő kérésükre, az egyik tanárnak akit "banyának, nyanyának, vén kur*vának" neveztek, megmérgezzem kis termetű kutyáját. patkány mérget használtam, húsba keverve, ezt is ők mondták, és megtettem. utána persze nem fogadtak be szintén, de ami tettem az megmaradt egy életre. veletek volt ilyen, vagy ehhez hasonló?
f
NEM!
12 évesen lehetett volna annyi eszed, hogy ne csinálj ilyen baromságokat! Remélem kamu! Egyáltalán, egy 12 éves honnan vesz patkánymérget?
nem tortent velem ilyen meg es nem is fog,mert nem szegeny kutya tehet arrol,hogy milyen a gazdaja,vagy arrol,hogy hogyan nevelte.
Amugy mostmar probald meg elfelejteni,es a jobbik oldalat nezni a dolognak.Hidd el,ez jo modszer.
Gondold at,hogy mennyit tanultal ebbol.
Megtanultad,hogy soha tobbet nem mesz bele olyan dologba,erdekbol,amiben te sem vagy biztos,h jo otlet.
A masik meg az,hogy ne probalj meg beilleszkedni kozejuk,inkabb keruld oket,es keress baratokat mashonnan.
Ha ez sikerul,mar nem lesz erdeked,hogy beilleszkedj kozejuk,mert suli utan,vagy esetleg kozben is van mas.
Amugy meg ne foglalkozz veluk.
Ez mar alapbol rossz,igy azt hiszik azt csinalod amit ok mondanak.
Probalj meg elkulonulni toluk,es ha emiatt azt hiszik.hogy lenezed oket v valami akk tudd megvedeni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!