Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az alakom? Nagyon kövér vagyok, ugye? (kép)
166 cm vagyok. Hány kilónak tippeltek? Ez az alak még elfogadható? Nemrég fogytam 8 kilót,de még mindig ilyen zsírdisznó vagyok :(
Szerintem átlagos vagy, nincs az alakoddal semmi gond. A gond a fejedben van. Nem fogadod el magad, nem tetszel magadnak, így aztán olyan is látsz, ami nincs is: undorító vagy. Hát, ez messze nem igaz, semmi okod szégyenkezni! Ha viszont rosszul érzed magad a bőrödben, ideje tenni valami azért, hogy tess magadnak! Sport, egészséges életmód, esetleg diéta...
Sok sikert, kívánom, hogy bármilyen alakkal jól érezd magad úgy, ahogy épp vagy! ;)
Husikám van rajtad túlsúly.Add le. Ne a divat,hanem az egészséged miatt.Nem látszanak az izmai a zsírtól.Párnás vagy és puha.Lehet, hogy Rubens idejében ez volt a szép, de nem is éltek az emberek tovább 50 évnél.
Sportolj,menj aerobik-ra,ússz, táncolj,a szemét kajákat meg mellőzd.70-nek mondtalak volna én is.Ha már fogytál,akkor jó,folytasd bátran!
Ráadásul szemmel láthatóan hasra hízol,ami a legveszélyesebb típus. Elzsírosodik a szíved.Hiányzik?
Sok sport és egészséges táplálkozás.Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!