Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? A szívemre vagy az eszemre?
Sziasztok!
Pár hónapja egy kislányra vigyázok. Jól jön a plusz pénz, ráadásul nagyon kedvelem a gyerekeket. Az édesanyja 5 éve halt meg egy autóbalesetben, ezért az apukája egyedül neveli. A pasinak van egy vállalkozása, nagyon sok idejét elveszi a munka, persze próbál a gyerekére is időt szakítani. A lány 10 éves, szeptemberben lesz harmadikos. A korához képest nagyon érett és nagyon gyorsan tanul. Rengeteg időt töltöttünk együtt már pénzt se kérek cserébe, annyira szeretem. Az apukájával nem olyan sűrűn találkoztam, de mostanában egyre többször. Nagyon kedves, komoly és rendkívül helyes férfiról van szó, aki nagyon okos is. A vállalkozásának köszönhetően elég jó anyagi háttere van, míg én úgymond eléldegélek. Már első perctől kezdve vonzódok hozzá és valamit érzek, de 13 év van közöttünk. Piszkosul fiatal vagyok és úgy gondolom, Ő nem csak egy kalandra vágyik. Bizonytalan vagyok és nem szeretnék vele játszani. Ti mit tennétek?
Üdv: egy 17 éves lány
Sajnos magamból indulok ki...
ha már most ilyen gondolatok járnak a fejedben szerintem úgysem fogsz tudni ellenállni.
Persze, fiatal vagy, de ez van!
Nekem meg pont úgy tűnik, hogy te vagy az, aki nem csak kalandra vágyik.
Hidd el, az a pasi jobbnál jobb nőket megkaphat, és nyilván nem egy 17 éves süldőlányban látja kislánya leendő anyukáját.
Szerintem hagyd a francba az egészet, és keress valami korban hozzád illő fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!