Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? A szívemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? A szívemre vagy az eszemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja egy kislányra vigyázok. Jól jön a plusz pénz, ráadásul nagyon kedvelem a gyerekeket. Az édesanyja 5 éve halt meg egy autóbalesetben, ezért az apukája egyedül neveli. A pasinak van egy vállalkozása, nagyon sok idejét elveszi a munka, persze próbál a gyerekére is időt szakítani. A lány 10 éves, szeptemberben lesz harmadikos. A korához képest nagyon érett és nagyon gyorsan tanul. Rengeteg időt töltöttünk együtt már pénzt se kérek cserébe, annyira szeretem. Az apukájával nem olyan sűrűn találkoztam, de mostanában egyre többször. Nagyon kedves, komoly és rendkívül helyes férfiról van szó, aki nagyon okos is. A vállalkozásának köszönhetően elég jó anyagi háttere van, míg én úgymond eléldegélek. Már első perctől kezdve vonzódok hozzá és valamit érzek, de 13 év van közöttünk. Piszkosul fiatal vagyok és úgy gondolom, Ő nem csak egy kalandra vágyik. Bizonytalan vagyok és nem szeretnék vele játszani. Ti mit tennétek?

Üdv: egy 17 éves lány

2012. jún. 26. 18:24
1 2
 1/14 ASOT ***** válasza:
őrült dilis szerelem...ne tedd!
2012. jún. 26. 18:25
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem még fiatal vagy erre. ha pár évvel idősebb lennél, nem lenne gond
2012. jún. 26. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Te pedig csak egy kalandra vágysz? Nem olyan nagy az a korkülönbség, hogy kizáro ok lenne. Neked el kell döntened, hogy mit akarsz, majd ha odakerül a dolog akkor vele is meg kell beszélned. Ha megvan a vonzalom kettötök (söt hármatok) között mindhárman joljárhattok.
2012. jún. 26. 18:31
 4/14 anonim ***** válasza:

Sajnos magamból indulok ki...

ha már most ilyen gondolatok járnak a fejedben szerintem úgysem fogsz tudni ellenállni.

Persze, fiatal vagy, de ez van!

2012. jún. 26. 18:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül vágyok kalandra, én csak neki akarom a legjobbat, de attól tartok csalódást okoznék..az éretlenségem miatt.
2012. jún. 26. 18:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vágyok másra, csak tiszta fejjel szeretnék gondolkozni, hogy valóban ez a legjobb neki?
2012. jún. 26. 18:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg pont úgy tűnik, hogy te vagy az, aki nem csak kalandra vágyik.

Hidd el, az a pasi jobbnál jobb nőket megkaphat, és nyilván nem egy 17 éves süldőlányban látja kislánya leendő anyukáját.

Szerintem hagyd a francba az egészet, és keress valami korban hozzád illő fiút.

2012. jún. 26. 18:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Igaz, elég kevés az infó, de úgy érzem, hogy én sem vagyok közömbös. Ráadásul a legjobb barátja elmondása szerint nem volt a felesége óta kapcsolata. Szóval az elmondható, hogy nem egy csajozógép.
2012. jún. 26. 18:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 Tiszta fejjel, neki akarod a legjobbat? (Fülig szerelmes vagy bele szerintem.) Akkor meg mit kérdezed ezeket? Ugy is összejössz vele, aztán majd kiderül. Szerintem mindhárman nyernétek csak ha összejönnétek.
2012. jún. 26. 18:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, mert ti függetlenül tudtok válaszolni.
2012. jún. 26. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!