Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, na ez milyen test?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, na ez milyen test? Ilyen a "tökéletes'?

Figyelt kérdés

[link]

Formás, izmos, de van mit fogni rajta , van melle, feneke mindene. na?

2012. jún. 26. 12:28
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Ja jó igy már értem ,csak azt hittem hogy arra érti hogy fail hogy vmi gebasz van a fogalmazásában vagy nemtom.
2012. jún. 26. 13:33
 32/46 A kérdező kommentje:
Hát ha nálad itt KEZDŐDIK az izmos...akkor az elég durva :)
 33/46 anonim ***** válasza:
Te ilyen vagy kérdező?
 34/46 anonim ***** válasza:

:DDD Hát igen, aberrált állat vagyok. :D Ahhoz, hogy izmosnak nevezzek valakit, látszódnia kell az izomnak, hogy tényleg ott van, nem elég annyi, hogy vékony meg feszes oszt jóvan.

Ők még mondjuk beleférnek:

[link] (a karját nézd, ott van az a kis kiemelkedés, meg a hasa is jó)

[link]

[link]

De pl. őt már nem tudnám annak nevezni:

[link]

[arról a fbalbumból linkelgetek, ahonnan a tied volt]

Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy én a kart nézem, mert a lábaknál sokkal nehezebben veszem észre a különbséget. Hacsak nem kiemelkedően jó vagy vékony, akkor nekem egyik láb olyan mint a másik :D

2012. jún. 26. 13:44
 35/46 anonim ***** válasza:

Utolsó ez mind jó csaj :D :D

Jó ízlésed van neked is ;))))))

Számomra az a fontos,hogy a segge meg a combja legyen feszes kőkemény meg izmos feszes a hasa.Tehát narancsbőr hírből se legyen rajta :D

2012. jún. 26. 13:46
 36/46 anonim ***** válasza:

nem jön be. hogy miért?

1. ge.ci roda feje van.

2. alig van valami melle. ( én az igazi csöcsös macákra gerjedek, nem a pattanásokra vagy a deszka jánykákra)

2012. jún. 26. 13:52
 37/46 A kérdező kommentje:

Alig van melle ?...hát..megnéznélek h te hogy nézel ki ha már ilyen vehemensen tudsz kiritizálni...

aki meg linkelte azokat a lányokat, oké hogy te ezeket tartod jónak, de amit utoljára linkeltél ő is izmos, csak mint mondtam nem szálkás és száraz.Tehát csak edz de nem folytat kőkemény diétát mellette, de ha diétázna akkor ugyanugy nézne ki mint az általad izmosnak nevezett nők.

Ez olyan mintha én erre a pasira azt mondanám h nem izmos [link] pedig nyilván az csak nem annyira szálkás mint pl ez: [link]

mellesleg nőknek sokkal de sokkal nehezeb szép, definiált izomzatot kiépíteni mitn a férfiaknak, de azért szte túlzás egy nem szálkásan izmos nőre azt mondtani h nem izmos...

2012. jún. 26. 14:13
 38/46 anonim ***** válasza:

Én is megnézném #36-ost,vagy hogy milyen barátnője van :D

Vágod a témát kérdező látom,helyes.

2012. jún. 26. 14:17
 39/46 anonim ***** válasza:

De nézd már meg a karját, ha ő leszálkásít, mi marad? Semmi váll, semmi bicepsz, csak egy egyenes vékony kar. Ha legalább vastag lenne. Neki ( [link] ) sem annyira definiált, de legalább vastag az izomtól, majdnem kétszer olyan széles karja van, mint a kis feketének.

És tudom, hogy nőnek nehezebb izmot építeni, de attól még látszódnia kell, hogy izmosnak mondjam.

2012. jún. 26. 14:26
 40/46 A kérdező kommentje:
Látszódik, az egy másik dolog h te nem látod. Én látom :D
2012. jún. 26. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!