Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, na ez milyen test? Ilyen a "tökéletes'?
Linkelsz?Nemtudom mi lehet ennél jobb :) Ha túl vékony akkor az a baj, ha túé izmos, szálkás akkor az a baj, ha szilikonmelle van az a baj, ha túl kövér az a baj....Ezzel a nővel minden rendben van, persze szubjektív tudom.
(És azt is tudom hogy nem ez a lényeg és az ember nem test alapján választ párt! ...mielőtt még jönne egy megmondó ember!)
Jónak jó, csak az esetek többségében az ilyen nőkhöz bottal se érnék hozzá, mert elvannak maguktól szállva.
Hiába szép külsőre valaki, ha belűről undorodik tőle az ember :)
Lehet szegény kivétel, nem ismerem :D
A feneke nem látszik abszolút, és kéne látni máshogy is, hogy kiderüljön valóban izmos-e. Összegezve nem rossz, de ennyiből még nem nevezném tökéletesnek, és én is láttam már olyat, ami nekem jobban tetszett :D
Olyan test meg nincs, aki mindenkinek tökéletes lenne.
Dehogynem létezik tökéletes, csak mindenki számára mást jelent.
És hogyne lenne izmos a feneke, mikor mindene izmos ?:)
Nekem igen,na ilyen egy nő,számomra ez az alap,ha egy nőtől akarok valamit,hozzá legyen dús hosszú haja,és öltözködjön nőoiesen ami az alakját kihangsúlyozza.
Ilyen nőt keresek aki tud ilyet vagy ilyen az jelentkezzen,mert sajnos a mai nők hát hogy mondjam blöeee sajnos :O
Nekem 100/100+10 pont komolyan mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!