Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen egy tökéletes női test?
De bizony gond :)
Akik majd linkelni fognak meg neveket mondani mind az alapján teszik, hogy min nőttek fel: music tv, bravo magazin meg mittomén mik vannak... Az emberek 99%-ának olyan az ízlése amit a média átad nekik. A média formázza a válaszadóid véleményét lényegében.
Másik irányból meg nem érdekelne téged a kérdésre a válasz ha jól éreznéd magad a testedben. Ha elfogadnád magad tetőtöl talpig. Kivétel persze, ha közvéleménykutatást tartasz vagy valami hasonló statisztikázást csinálsz tudományos vagy kereskedelmi céllal :)
Legfontosabb hogy ne legyen elhízva,mert számomra az undorító.Legyen melle,ne csak egy pattanás,és ne legyen szőrös a lába mert az kiakasztó.
Ha ez így megvan akkor minden női test gyönyörű.
Ha szerelmes vagyok, akkor a társamé. Még a hibái is gyönyörűek számomra.
24/F
Kedves harmadik válaszoló, engem teljesen idegen hagy a média hatása, szóval én a maradék 1%ba tartozom, remélem kicsit többen vagyunk.
Nah szóval a tökéletes női test... Legyen a lánynak kisebb formás melle, kis pocija azért legyen, mivel nem szeretem, ha csontos a lány, mert kellemetlen lenne megérinteni, a feneke normális méretű legyen, ha lehet sportoljon a lány, mert így valószínű szép formás popsija van, s az sem baj, ha a combja picit vastagabb mint a piszkavas a kandalló mellett :) De a lényeg, hogy ne lógjon róla a háj, tehát férjen bele a bőrébe :) Kb ennyi, de ezen kívül nagyon fontos s személyisége és az arca...
Jah és lehetőleg ne diétázzon, mert az káros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!