Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, na ez milyen test? Ilyen a "tökéletes'?
Helyes,ezt jó olvasni.
Rám hallgass én is heti 4-szer keményen edzek tudom milyen egy jó női test :D :D
Az átlag ezt fel se fogja inkább otthon ül és sört iszik,majd rájön,hoppá.
"Persze általánosítanak,mert tudod kérdező buták a magyar emberek iszonyat."
FAIL.
Amúgy nem rossz. :D
Mi a FAIL ember?Mert mindenki irigy ebben az országban tisztelet a kivételnek?
Ha egy nő igazi bomba nő akkor ribi meg hülye?
Sajnos ez megy,lusta mindenki csak szídja meg ujjal mutogat a másikra,ettől felfordul a gyomrom :O.De hogy tenne éérte,hogy jó legyen ááááá,inkább a másikra mutogat
Oda van az szorítva, hidd el :P
Nekem meg spec Toldi Zsuzsi sokkalta jobban tetszik, mint a linkelt nő, nem éppen átlagízlésem van, tény, de látod, ilyen is létezik, ezért lehetetlen mindenki számára tökéletes testet összehozni, elég ha egynek speciális ízlése van, bukik az egész :D
Az izmos nálam valahol itt kezdődik, és ezek is jobban tetszenek, mint a linkelt. Az fitneszmodell nálam meg a fitnessforma a nyerő. (vagy fitness-figure, ahogy angolul hívják)
És hogy hol látunk jobbakat? Hát az interneten! :D Nem is a magyar utcákon... rémes, milyenek elő tudnak fordulni, nem egyet láttam már, akinek huszonévesen mintha narancsbőrös lenne a karja! Persze nyilván nem nekem és az elszabott ízlésemnek kell tetszeniük, de azt sose fogom megérteni, hogy az elhanyagoltság és a lötyedtség hol szép... de mindegy, ők tudják.
Végre még egy normálisan gondolkodó ember mint utolsó.
Kérdésedre,mert lusták a nők,akinek nem inge.
Azt hiszik aranyból van a lukuk,kapcsolatba ,,leülnek",elhíznak tunyulnak,nőiesség hoppp és nincs is.
Nem csodálom alig lehet találni kedvünkre való csajt,komolyan mondom ezért is próbálok igyekezni a melómba mert ha bekerülök egy magasabb rétegbe ott már vannak első osztályúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!